Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Dună, înainte de Academica - FC Botoşani: „Pornim cu un atuu”. Ce spune despre lupta titlu

Marin Dună, înainte de Academica - FC Botoşani: „Pornim cu un atuu”. Ce spune despre lupta titlu

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni se deplaseză în etapa cu numărul 3 din play-off la Botoşani.

Academica se va duela cu FC Botoşani, duminică, de la ora 19:15 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Ilie Poenaru, antrenorul oaspeţilor, se află încă în izolare fiind infectat cu noul corona virus.
La conferinţa de presă s-a prezentat Marin Dună, secundul, care a prefaţat partida de mâine.

„Avem asteptări de la acest joc. Am scăpat de 2 jocuri grele, unde am luat 5 goluri fără să marcăm. Întâlnim o echipă mai aproape de valoarea noastră, avem şi un atuu, să zic aşa, pentru că i-am bătut în ultimul joc, ei sunt foarte buni, mai ales în ofensivă. Într-adevăr ei riscă foarte mult, trebuie să speculăm greşelile lor, să vedem unde găsim spaţii şi să marcăm. Sunt optimist că putem obţine puncte acolo. Ne aşteaptă după un joc cu Sepsi, după nici trei zile. Băieţii au orgoliu lor şi vor să scoată un rezultat bun. Am discutat mult după cu meciul cu FCSB şi cred că se vor prezenta altfel. A fost o relaxare şi au recunoscut-o şi ei. O să gândim altfel şi o să venim cu un rezultat pozitiv de acolo!”, a declarat Dună, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani.

Întrebat despre lupta la titlul, Marin Dună a mărturisit: „O văd pe Craiova încă în şanse pentru titlu. CFR şi FCSB sunt principalele favorite. Dar nu se poate exclude încă Craiova. Se poate întâmpla orice, mai ales că mai sunt multe puncte în joc. Noi avem meciurile noastre şi trebuie să luăm puncte de acolo, eu sunt încrezător”.

Academica este pe ultimul loc în play-off, cu 22 de puncte, la egalitate, cu FC Botoşani, care este pe locul 5, datorită golaverajului.

Afla mai multe despre: fc botosaniacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare