Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Gotze a plecat de la Dortmund! Borussia are un nou număr 10

Mario Gotze a plecat de la Dortmund! Borussia are un nou număr 10
Comentarii

Mario Gotze (28 de ani) a plecat de la Borussia Dortmund, după ce contractul său a expirat pe 30 iunie. Clubul din Bundesliga a anunţat cine a preluat numărul 10 de la internaţionalul german.

Gotze este pregătit de o nouă aventură şi una în afara Germaniei, după ce a jucat toată cariera doar la două echipe: Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Cel care a marcat golul Germaniei în finala cu Argentina, care a adus Campionatul Mondial, are şanse foarte mari să ajungă la un club important din Serie A, fiind dorit de AC Milan şi Lazio. 

  • Doar trei goluri a marcat Gotze în 21 de meciuri, în ultimul său sezon la Dortmund
  • 10,5 milioane de euro este cota mijlocaşului ofensiv, potrivit transfermarkt

La doar două zile după plecarea lui Gotze de la echipă, Borussia Dortmund a anunţat că belgianul Thorgan Hazard va purta numărul 10 din sezonul viitor. În weekend s-a jucat ultima etapă în Bundesliga, iar Gotze a fost premiat de oficialii lui Dortmund. 

Alături de Haaland şi Jadon Sancho, fratele mai mic al lui Eden Hazard a fost unul dintre cei mai importanţi jucători pentru Borussia Dortmund. Fotbalistul cotat la 32 de milioane de euro a oferit 14 assist-uri şi a marcat şapte goluri în sezonul abia încheiat. 

 

Afla mai multe despre: thorgan hazardborussia dortmundmario gotze 

viewscnt
Articole similare