You are here:

Marius Baciu, dezamăgit de FCSB! Concluzia dură după meciul cu Rangers: ”Nu aş vrea să supăr pe nimeni”

Marius Baciu, dezamăgit de FCSB! Concluzia dură după meciul cu Rangers: ”Nu aş vrea să supăr pe nimeni”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de vicecampioana Scoţiei, Rangers, scor 0-4 pe Ibrox!

Marius Baciu, concluzii după Rangers - FCSB

FCSB a suferit o înfrângere dureroasă în Scoţia, scor 0-4, în faţa celor de la Rangers în cadrul grupelor Europa League. Fără câţiva oameni de bază, suspendaţi, accidentaţi sau menajaţi, FCSB nu a avut nicio şansă pe Ibrox, unde a părut net inferioară vicecampioanei Scoţiei.

Marius Baciu a urmărit partida de ieri şi a tras primele concluzii, azi, în direct la Prima Sport.

”Eu nu aş vrea sa mă leg de golul nostru pentru că nu aş vrea să zic că cu golul vai ce se întâmplă. De data asta nu am văzut echipa aia muncitoare, agresiva. N-am mai văzut organizare, depăşiţi la toate capitolele fizice.

Scorul e normal, poate se termina 5-1, dacă se valida golul. Fundaşii centrali nu au comunicat între ei. Nu aş vrea sa se supere nimeni. Nu e atitudine de o echipă care vrea să se lupte în Europa League!

Cred ca acelaşi lucru era (n.r. cu titularii). Fizic nu cred ca puteam sa ii depăşim, au jucatori de 10 ani. Dacă aveam 1-0, nu pare că puteam să câştigăm. Atitudinea cu PAOK nu se compară cu atitudinea de aici...”, a declarat Baciu pentru Prima Sport. 

FCSB era pe locul 4 în faza principală din Europa League, însă după înfrângerea pe care a încasat-o cu Rangers a căzut tocmai pe 13. Roş-albaştrii au 6 puncte şi un golaveraj de 5 cu 5.

Afla mai multe despre: marius baciufcsbrangers 

viewscnt
Articole similare