Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil a fost eliminat în primul tur al turneului challenger de la Istanbul

Marius Copil a fost eliminat în primul tur al turneului challenger de la Istanbul

Tenis

Comentarii

Jucătorul de tenis Marius Copil, cap de serie numărul 3 şi locul 83 ATP, a fost eliminat, luni, în primul tur al turneului challenger de la Istanbul, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 75.000 de dolari.

Copil a fost învins, scor 2-6, 5-7, într-o oră şi 28 de minute de joc, de francezul Maxime Janvier, numărul 276 mondial. De-a lungul întâlnirii, jucătorul român nu a reuşit niciun break şi şi-a cedat serviciul de trei ori.

Eliminarea lui Marius Copil vine după ce, luni, a reuşit să avanseze patru locuri în ierarhia mondială, până pe 83, obiectivul său din acest sfârşit de an fiind de a se clasa cât mai sus. Din acest motiv, a şi anunţat că nu va face parte din echipa de Cupa Davis a României pentru confruntarea cu Austria.

În turul următor, francezul va juca împotriva câştigătorului meciului Muhammet Haylaz (Turcia, locul 734 ATP) - Altug Celikbilek (Turcia, locul 461 ATP).

Prezenţa în primul tur la turneul din Turcia este recompensată cu 780 de dolari. Calificarea în optimi de finală este recompensată cu 1.290 de dolari şi opt puncte ATP. 

 

Afla mai multe despre: marius copilturneuturciaistanbuleliminareprobleme 

viewscnt
Articole similare