Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a confirmat interesul FCSB pentru Andrea Compagno: "A atras atenţia"

Marius Croitoru a confirmat interesul FCSB pentru Andrea Compagno: "A atras atenţia"

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul FCU Craiova 1948, a reacţionat la finalul meciului FC Argeş - FCU Craiova 1948 0-2 şi, pe lângă concluzii legate de victorie, a confirmat interesul FCSB pentru Andrea Compagno (26 de ani), golgheterul Ligii 1.

FCU Craiova 1948 a învins-o pe FC Argeş, 2-0 în deplasare, cu o dublă a lui Andrea Compagno. La flash-interviu, Marius Croitoru a confirmat că italianul e dorit de "echipe din Bucureşti", în speţă FCSB, despre Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a făcut o ofertă Craiovei pentru transferul său.

Marius Croitoru a confirmat interesul FCSB pentru Andrea Compagno: "A atras atenţia"

"Meci greu, exact cum anticipam. O echipă bună, care şi-a câştigat meciurile de acasă. Băieţii au dovedit că sunt buni, vrem să devenim o echipă şi mai bună. Trebuie să câştigăm şi pe terenul echipelor care anul trecut în playoff, ca să facem asta. Avem un lot din care toată lumea va fi primi şansă.

Este un atacant care deja a atras atenţia echipelor din Bucureşti. A reintrat pe parcurs, încă o dată dovedeşte că e bun. Este bun şi devodeşte meci de meci că e un jucător bun pentru campionatul din România.

Nu e treaba mea, e treaba patronului. Eu sunt antrenor şi doar atât", a spus Marius Croitoru, la Orange Sport.

Antrenorul oltenilor îl aşteaptă pe Kyriakos Papadopoulos, experimentatul fundaş grec cu meciuri la Schalke şi Hamburg în Bundesliga, să ajungă la un nivel fizic bun, convins fiind că va fi un adevărat câştig pentru echipa patronată de Adrian Mititelu.

"Fizic nu e la nivel. E un jucător care poate suplini lipsa de pregătire prin poziţionare, prin inteligenţă. E un jucător de certă mare valoare. A jucat la cele mai mari echipe din Germania, nu cred că e la îndemâna oricui. Îmi doresc să crească din punct de vedere fizic, va fi un mare câştig", a mai declarat Croitoru.

FC Argeş - FCU Craiova 1948 0-2, în Superligă

FCU Craiova 1948 a reuşit o victorie la Piteşti, cu formaţia FC Argeş, vineri seară, scor 2-0, în primul meci al etapei a cincea din Superligă. Italianul Andrea Compagno a marcat o dublă

În minutul 3 al meciului, Latovlevici a pasat neatent către portarul Greab, Compagno a interceptat şi a deschis scorul. În minutul 75, nou intratul Marquet a pasat în careu pentru Compagno şi acesta a înscris, reuşind dubla.

Este prima înfrângere pe teren propriu pentru FC Argeş, în acest sezon al Superligii.

FC Argeş: Greab - C. Tofan, Turda (M. Constantin 36’), Cestor (Vianna 54’), Latovlevici – Meza Colli (Celestine 74’), Njike - Işfan (R. Covaci 73’), Donisa (Calcan 46’), Bertrand – Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă

FCU Craiova: R. Popa - G. Enache, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert - Asamoah, V. Achim – Baeten (Sidibe 11’), G. Iancu (Marquet 67’), A. Chiţu (Papadopoulos 88’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

Cartonaşe galbene: Calcan 47 / R. Grigore 16, Sidibe 79

Arbitri: Radu Petrescu - Radu Ghinguleac, Sebastian Eugen Gheorghe – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR:  Ovidiu Haţegan - Ionel Valentin Dumitru

Observator: Marian Salomir

Afla mai multe despre: marius croitoruandrea compagnofcsbinteressuperliga 

viewscnt
Articole similare