Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a confirmat plecarea lui Keyta de la FC Botoşani. "Nu va rămâne!"

Marius Croitoru a confirmat plecarea lui Keyta de la FC Botoşani. "Nu va rămâne!"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat pe teren propriu împotriva celor de la FC Viitorul Constanţa, cu scor 1-0, iar la finalul meciului Croitoru a vorbit despre club şi patron, dar şi în legătură cu plecarea lui Keyta.

Marius Croitoru a discutat după victoria echipei sale, despre plecarea lui Keyta de la Botoşani, dar şi despre alte aspecte ale clubului.

Croitoru mulţumit de FC Botoşani

La finalul partidei contra echipei lui Gică Hagi, Marius Croitoru a discutat despre echipa sa şi despre situţia de la club. Antrenorul moldovenilor este mulţumit de jucătorii săi, dar şi de conducerea clubului, care reuşeşte să ajute foarte mult echipa, mai ales din punct de vedere financiar.

"Suntem aproape de a doua calificare la rând în play-off, ceea ce pentru noi, pentru băieţi, pentru finanţator, pentru oraş ar fi o mândrie şi ar trebui să fie mândrii de aceşt băieţi, care reprezintă în întreaga ţară şi reprezintă foarte bine.

Cred că atitudinea jucătorilor mei a făcut diferenţa. Trebuie să fim sinceri, a fost un meci dominat de jucătorii mei, din păcate nu am reuşit să marcăm mai mult.

Aş fi ipocrit să spun că nu mă gândesc la rezultatul de la Chindia cu Voluntari. E şi normal, sunt lucruri pe care toţi le facem vrem nu vrem, mai mult sau mai puţin recunoaştem, dar toţi ne gândim la jocul rezultatelor.

Eu sunt mândru tot ce au realizat aceşti băieţi în acet an, chiar dacă mă uit bine la toate echipele din play-off, toate s-au întărit, toate şi-au adus jucători sau au păstart acelaşi lot cu care au început campionatul, Botoşani e singura care a pierdut în fiecare an 4 jucători titulari şi tot suntem acolo.

Asta denotă că beneficiez de un lot de jucători foarte bun, iar cei care îi înlcuiesc pe cei care pleacă, o fac destul de bine. Toată lumea se plânge că le pleacă jucătorii. Şi mie mi-au plecat jucătorii şi tot aici sunt (n.r. cu referire la ceea ce a spus Mircea Rednic).

Nu mi-a fost uşor, mi-a trebuit timp şi celor care au venit să înţeleagă ceea ce vreau eu, ce înseamnă Botoşani, apoi uşor, uşor ne-am revenit.", a declarat Marius Croitoru după victoria contra celor de la Viitorul.

"A plecat cu sacoşa plină, aşa a promis. Vine să o descarce acum la băieţi pentru că e un om care se ţine de cuvânt. Aş vrea să îi dedic victoria pentru că a trecut prin momente grele, avea nevoie. Sunt eforturi mari să susţii o echipă de Liga 1 şi domnul Iftime alături de acţionari fac eforturi să susţină această echipă. Suntem cu banii la zi, problemele şi lucrurile bune de la noi.", a mai spus antrenorul lui Botoşani despre Iftime.

Marius Croitoru a confirmat plecarea lui Keyta de la FC Botoşani

Marius Croitoru a mai discutat şi despre plecarea lui Keyta de la FC Botoşani şi crede că fotbalistul nu a avut o atitudine foarte bune faţă de club.

"Nu, nu va rămâne la Botoşani. noi, ca şi club, ne-am făcut datoria faţă de el. El şi-a făcut-o şi încă mai are de făcut pentru că mai sunt câteva luni de contract. I-am dat posibilitatea să îşi decidă singur în vară, noi i-am găsit oferte, nu le-a acceptat pentru că aşa a decis să îşi decidă singur viitorul.

Noi le-am înţeles, dar nu pot să fiu de acord cu atitutdinea lui din ultima perioadă şi nu pot să accept indiferent cine e şi ce statut are. El trebuie să se înţeleagă că toţi jucătorii trebuie să se supună unui anumit plan, pentru ca nu pierde şi nu câştigă singur.

Evoluţiile lui bune ne ajută pe toţi, nu doar Botoşani, dar şi familiile care îi susţin zilnic. A înţeles, am avut o discuţie înainte de meci şi i-am spus că va intra în repriza a doua pentru că în ultima săptămână nu a prins 4 antrenamente, a avut probleme, a intrat şi a făcut-o destul de bine.", a mai spus Marius Croitoru.

FC Botoşani este pe locul 5 în Liga 1 şi are 41 de puncte după 29 de partide, iar moldovenii au şanse la un nou an în play-off.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare