Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a numit surpriza din Superligă: „Are unul dintre cele mai bune loturi! Se bat pentru primele şase locuri” | EXCLUSIV

Marius Croitoru a numit surpriza din Superligă: „Are unul dintre cele mai bune loturi! Se bat pentru primele şase locuri” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a analizat-o pe FCU Craiova, formaţia lui Adrian Mititelu.

Clubul din Superligă care poate produce surpriza: „Are unul dintre cele mai bune loturi! Se bat pentru primele şase locuri”

Fostul antrenor al oltenilor a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa pregătită actualmente de Giovanni Costantino şi crede că va avea un cuvânt foarte important de spus pentru accederea în play-off.

„FCU Craiova este o echipă care beneficiază de unul dintre cele mai bune loturi din România. Craiova are un lot care se poate bate lejer pentru primele şase locuri. Sunt ferm convins că îşi va reveni, aşa cum a făcut-o la început, şi o să urce uşor, uşor în clasament”, a declarat Marius Croitoru pentru Orange Sport.

  • După 18 etape din Superligă, FCU Craiova ocupă locul 14 în clasament, cu doar 18 puncte

Ce spune Marius Croitoru despre antrenorii străini sosiţi în Superliga

Şase antrenori străini sunt în Superliga în acest moment, aspect comentat inclusiv de Andrei Vochin. Ultimele mutări din Superliga au ajuns şi sub lupa lui Marius Croitoru. 

"Patronii ştiu ce e mai bine pentru echipele lor şi fac alegerile în acest mod. Unii în cunoştinţă de cauză, alţii sfătuiţi, influenţaţi şi, până la urmă, fiecare alege ce crede că e mai bine pentru echipa lui. 

Nu ştiu dacă va fi bine sau va fi rău cu antrenorii străini în România. E exact acelaşi lucru la fel ca la jucători. Vom vedea, dacă pe viitor va fi ok. Din punctul meu de vedere, fiecare patron poate să facă alegerile pe care şi le doreşte", a mai spus Marius Croitoru, pentru Orangesort.ro. 

Afla mai multe despre: marius croitorufcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare