Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a pus la punct un jucător după remiza cu CS Mioveni: ”Se pare că unii atât pot!”

Marius Croitoru a pus la punct un jucător după remiza cu CS Mioveni: ”Se pare că unii atât pot!”

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia CS Mioveni a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei FC Universitatea Craiova 1948, în etapa a XII-a din Superliga de fotbal.

Marius Croitoru a pus la punct un jucător după remiza cu CS Mioveni: ”Se pare că unii atât pot!”

Pentru CS Mioveni au marcat Buziuc (5, 29), iar pentru craioveni au punctat Achim (11) şi Ganea (38).

Marius Croitoru, antrenorul Craiovei, a fost nemulţumit de remiza cu CS Mioveni. 

Croitoru a avut un discurs extrem de dur şi şi-a criticat jucătorii din defensivă. Principalul vizat a părut italianul Lorenzo Paramatti.

”Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem nişte greşeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.

Până acum i-am înţeles, dar acum nu-i mai înţeleg. Când nu joci, eşti supărat că nu joci. Când intri, eşti supărat că intri. Să se hotărască. Nu poţi... Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supăraţi că nu joacă, dar trebuie dublată dorinţa cu evoluţiile.

Nu mi-e teamă de nimic în viaţă. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd şi ei cât suflet pun şi ce am făcut aici, dar nu ţine numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, ştie ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăşte, nu e niciun fel de problemă. 

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ţine de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ţine de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanţa nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacţie, să faci două greşeli. A fost acelaşi jucător, cam acelaşi tip de greşeală. Când ai alte aşteptări, de la altcineva...

Trebuie să ai aşteptări de la tine, să arăţi când ţi se oferă şansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greşeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm şi cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plăteşte de obicei unul singur”, a declarat Marius Croitoru.

Echipele care au evoluat:

CS Mioveni: I. Popescu - Al. Iacob, Scarlatache, Balaur - Oancea (Rădescu '46), Lixandru (Kabananga '80), Buziuc (Coşereanu '57), Vl. Pop, R. Trif - Blănaru (Carnat '70), Krasniqi (Burlacu '80). Antrenor: Flavius Stoican

U Craiova 1948: R. Popa - G. Enache, A. Duarte, Paramatti, Al. Negru - Asamoah, Vl. Achim (Marquet '47) - Sidibe (Chiţu '61), Bauza, Bahassa (Van Durmen '61)- G. Ganea (Blănuţă '78). Antrenor: Marius Croitouri

 

Afla mai multe despre: marius croitoruu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare