Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a răbufnit: "Vă rog eu să nu-mi insultaţi inteligenţa sau vederea!". Apelul lansat după ultimul meci din Liga 1 | EXCLUSIV

Marius Croitoru a răbufnit: "Vă rog eu să nu-mi insultaţi inteligenţa sau vederea!". Apelul lansat după ultimul meci din Liga 1 | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a lansat un apel după remiza cu Chindia, scor 0-0. Tehnicianul îşi doreşte ca echipa sa să fie arbitrată corect, iar ultima fază controversată de arbitraj l-a făcut să răbufnească.

FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 12-a a Ligii I. În minutul 46, brigada condusă de la centru de Iulian Călin şi completată de tuşierii Alexandru Cerei şi Ferencz Tunyogi a luat o decizie importantă. Un fotbalist al Chindiei a atins cu mâna mingea, în propriul careu, dar jocul a continuat. 

Marius Croitoru acuză o greşeală de arbitraj în FC Botoşani - Chindia 0-0

Antrenorul moldovenilor consideră că a fost dezavantajat, din nou, după ce a revăzut faza din minutul 46: "Am încercat, n-am reuşit să dăm gol. Se întâmplă şi astfel de meciuri. În meciul cu Craiova, penalty, nu-l dă, cu Clinceni îmi dă jucătorul afară, nu merita să fie dat atunci, ci mai devreme, după îmi dă gol cu mâna. Cascini era la horă, bagă mingea în poartă cu mâna şi nu vede nimeni. Acum, penalty clar, la fel. Mâna a fost despărţită de corp. Îl loveşte în mână şi nu dă penalty. Să vă spun ceva. Are mâna despărţită de corp, faceţi zoom. Are mâna despărţită de corp înainte să-l lovească mingea. A fost fault în atac, da, înainte. Dar să dea fault, dacă a fost fault. 100% e penalty. Are mâna desprinsă. Vă rog eu să nu-mi insultaţi inteligenţa sau vederea. Dintre două, una. Am spus că e fault în atac, dar mai departe nu trebuie să spuneţi că-l atinge mingea în corp", a declarat Marius Croitoru pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Faza incriminată de Marius Croitoru

Marius Croitoru: "Mi-e greu să cred că sunt simple greşeli"

Antrenorul de la Botoşani şi-a continuat discursul: "Am văzut nişte penalty-uri în România de îmi e ruşine să mă uit. Dacă văd penalty-urile astea şi nu văd când îmi dă cu piciorul în cap, mă scuzaţi. Îmi cer scuze că nu ştiu de ce mai stau unii patroni în fotbal. Îi plătim să împartă dreptatea pe teren. Când greşesc ei, se duc acasă. Când greşesc, pleacă în străinătate şi proştii rămân cu greşelile făcute de ei. De ce greşelile din ziua de azi trebuie să le catalogăm drept doar greşeli? Nu am informaţii. 

Noi vrem să jucăm fotbal. Suntem o echipă mică dintr-un colţ defavorizat al ţării, dar vrem, fac apel la cei care sunt în măsură, să ne lase să jucăm, să fim arbitraţi corect. 

Nu, nu pot spune că n-am câştigat din cauza arbitrului. Am jucat cu echipe inferioare nouă, ca valoare, ca grup. Ultimele goluri ale noastre au fost marcate de un fundaş. Azi am avut ocazii, n-am marcat, asta e, dar nu ştiu. E o problemă. Avem meciuri de când nu marcăm şi e foarte mult pentru mine, chiar dacă avem un meci pierdut din 12. Sunt nemulţumit, puteam avea 3-4 puncte în plus. 

Dar, la ce văd, mi-e greu să cred că sunt simple greşeli. Vreau să am părerea mea. Ce informaţii să am? Nu acuz pe nimeni. Vrem să avem VAR şi arbitrii să înţeleagă că muncim zilnic, facem sacrificii, el nu plăteşte greşeala mea. 40-50 de oameni dintr-un club plătesc din cauza greşelilor care se fac. S-au făcut arbitri şi nu i-a obligat nimeni", a mai spus Marius Croitoru.  

În urma remizei din Moldova, FC Botoşani e pe locul al patrulea în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce Chindia e pe 10, cu 14 puncte. Moldovenii au ocupat şi locul secund, dar ultimele trei remize le-au tăiat elanul. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosanifc botosani chindia 

viewscnt
Articole similare