Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, discurs dur despre echipa naţională a României: ”Este o perioadă neagră din istoria noastră. Edi nu are ce să facă!”

Marius Croitoru, discurs dur despre echipa naţională a României: ”Este o perioadă neagră din istoria noastră. Edi nu are ce să facă!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

După egalul cu Finlanda, echipa lui Edi Iordănescu trebuie să câştige meciul cu Bosnia, pentru a retrograda în Liga C. Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC U Craiova a vorbit despre situaţia de la naţională. El consideră că această este o perioadă neagră din istoria noastră. 

”Este o perioadă neagră din istoria noastră. Edi nu are ce să facă!”

”Lucrurile au părut puţin schimbate din punct de vedere al atitudinii, al jocului. A fost altceva, dar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în clasament. E clar că din punct de vedere al rezultatelor traversăm o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc. Edi n-are ce să facă. Rezultatele sunt cele care sunt, încearcă să schimbe el ceva la nivel de joc, dar ca antrenor nu e uşor să găseşti rezolvările în 3-4 zile. E foarte greu!

Ca antrenor de club lucrezi luni de zile şi tot nu poţi să reglezi anumite lucruri, darămite un selecţioner în 3-4 zile cu jucători veniţi din toate ţările... este imposibil. Chiar dacă jucătorii au valoare, lucrurile sunt foarte greu de rezolvat într-o săptămână.

Avem datoria ca iubitori ai naţionalei să susţinem ceea ce se întâmplă la naţională, să-l susţinem pe Edi. Dacă până acum s-a mers pe ideea de schimbare şi tot nu s-a întâmplat nimic, eu zic că ar trebui să mergem pe continuitate şi să vedem ce se va întâmpla.

Până acum s-au schimbat antrenorii, dar rezultatele au fost aceleaşi. Cred că trebuie să schimbăm abordare şi să încercăm şi altceva decât a fost până acum”, a spus Marius Croitoru, la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: echipa naţională-iordănescu-marius croitoru 

viewscnt
Articole similare