Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, mesaj pentru Greab: ”Nu are voie să facă astfel de greşeli” + Ce spune despre remiza cu Rapid

Marius Croitoru, mesaj pentru Greab: ”Nu are voie să facă astfel de greşeli” + Ce spune despre remiza cu Rapid

FC Argeș

Comentarii

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Rapid Bucureşti, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Marius Croitoru, mesaj pentru Greab: ”Nu are voie să facă astfel de greşeli” + Ce spune despre remiza cu Rapid

Pănoiu a deschis scorul încă din minutul 2, pentru Rapid, fructificând o centrare a lui Kait şi ieşirea greşită a portarului Greab. Egalarea a venit în minutul 60, de la Ionuţ Şerban, care a şutat la colţul lung.

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Argeş, a vorbit despre remiza de azi. De asemenea, l-a ”certat” pe Greab, portarul care a greşit la golul marcat de Pănoiu. 

”Dacă e sa luăm priam repriza e un punct echitabil, a doua am pierdut două puncte. Până la urmă aia e, şi noi am câştigat nişte puncte nemeritate de când sunt aici, la U Cluj, la UTA. Într-un fel în fotbal aşa e. Mă bucur că uşor uşor ne apropiem cât mai multe de ce vreau eu. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Le-am spus că merită felicitaţi.

Trebuie să înţeleagă că suntem FC Argeş. Eu cred că mai rămâne un loc pentru play-off. Cele 9 meciuri rămase din iarnă nu o să fie uşoare. Iar play-out-ul o să fie atipic, greu. (n.r. despre Greab) Nu are voie să facă greşeli aşa, are multe meciuri, experienţă. Dar pentru mine este un băiat cu experienţă şi mă bazez pe el. (n.r. despre întoarcerea la Botoşani) Ţine latura noastră umană să ne aducem aminte de locurile unde ne-am simţit bine, acum am contract cu FC Argeş, nu se pune problema!”, a declarat Marius Croitoru. 

Rapid se află pe locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • FC ARGEŞ: Greab - Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Işfan, I. Şerban (Alceus 74), Calcan (Fabioa Vianna 81) – Garita. ANTRENOR: Marius Croitoru
  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Onea - Kait, Crepulja, Emmers – Pănoiu (Sefer 81), Dugandzic, Vojtus (P. Iacob 81). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: fc argesmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare