Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru nu a dorit să ofere declaraţii după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi! Cum a reacţionat antrenorul în vestiar: ”Am avut o şedinţă lungă, de asta nu a venit!”

Marius Croitoru nu a dorit să ofere declaraţii după ce echipa lui a fost umilită de Sepsi! Cum a reacţionat antrenorul în vestiar: ”Am avut o şedinţă lungă, de asta nu a venit!”

FC Argeș

Comentarii

Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalty. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie din penalti, şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei.

Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

După meci, Marius Croitoru nu a dorit să ofere declaraţii. La interviu a venit Constantin Schumacher, deţinătorul de Licenţă Pro din staff-ul lui FC Argeş, şi a explicat de ce Marius Croitoru a fost absent. 

”Am avut o şedinţă lungă, de asta nu a venit!”

”Noi, staff-ul, le cerem scuze suporterilor pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile, să schimbăm faţa echipei.

Ne dorim altceva, ne dorim alt joc. Cu atitudinea asta, va fi greu. Am avut o şedinţă lungă, de asta nu a venit Marius, o avem în continuare pentru că jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că trebuie să schimbăm atitudinea.

De mâine, e posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot. Ne dorim să schimbăm mentalitatea, pentru că aici, la Piteşti, s-a făcut performanţă.

Nu pot să numesc, nu i-am nominalizat. Avem timp, vom sta aici toată noaptea, vom sta şi mâine toată ziua şi vom şti ce se va întâmpla cu jucătorii respectivi”, a spus Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: fc argeş-marius croitoru-sepsi 

viewscnt
Articole similare