Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, pe picior de plecare de la FC U Craiova 1948: ”Eu sunt de vină. A venit patronul în vestiar. Voi avea o discuţie cu Adrian Mititelu!”

Marius Croitoru, pe picior de plecare de la FC U Craiova 1948: ”Eu sunt de vină. A venit patronul în vestiar. Voi avea o discuţie cu Adrian Mititelu!”

FC U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 64. La finalul meciului, Marius Croitoru, a mers lângă suporteri, alături de jucători. După o discuţie cu suporterii, Croitoru a părut că pleacă în lacrimi. 

La finalul meciului, Marius Croitoru a recunoscut că Adrian Mititelu a intrat în vestiar la echipă şi a vorbit cu jucătorii. El spune că este vina lui în totalitate şi admite că echipa şi-a pierdut curajul. Croitoru afirmă că va avea o discuţie cu patronul Mititelu. 

”Un meci slab, în care am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, mult mai puternică. Ne-au dominat, au avut determinare, practic asta e realitatea. Echipa mai puternică a câştigat. Să vă spun ceva: cel mai uşor în fotbal e să-ţi pierzi încrederea şi atunci degeaba eşti fotbalist bun. Am avut o discuţie cu ei şi încrederea este cel mai important lucru pe care l-am pierdut.

Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranţe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieţii nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuţie cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aş dori. Vreau să am o discuţie cu domnul Mititelu şi trebuie un şoc la echipă.

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poţi să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Şi când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine şi am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ţine de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva şi rămâne să am o discuţie cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reuşit, dar în momentul acesta...

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situaţie disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu ştiu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am ştiut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuţie cu domnul Mititelu azi, mâine”, a transmis Marius Croitoru, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-mititelu-marius croitoru 

viewscnt
Articole similare