Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru se gândeşte în continuare la ratarea play-off-ului! ”Meritam mai mult în acest sezon şi cineva ne-a dat o lecţie!”

Marius Croitoru se gândeşte în continuare la ratarea play-off-ului! ”Meritam mai mult în acest sezon şi cineva ne-a dat o lecţie!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a şaptea din play-out-ul Ligii.

Au marcat Dican '70 şi Patache '85. La finalul meciului, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a tras mai multe concluzii. El se bucură pentru victoria echipei lui, dar regretă în continuare faptul că nu s-a calificat în play-off. 

”Meritam mai mult în acest sezon şi cineva ne-a dat o lecţie!”

”Cred că cel mai important e să nu primim gol. Sunt jucători în care noi ne punem speranţe. Târcoveanu era în primele 10 speranţe pentru România în urmă cu câţiva ani. Pentru mine, important e ca atacantul să joace pentru echipă. Nu mă interesează să joace prost şi să marcheze. Sunt fericit cu această victorie. Cele mai multe probleme le-am avut cu echipele din play-out.

Nu mai pot să mai spun că mă aşteaptă un meci uşor. E un meci la mâna noastră şi să demonstrăm (n.r. meci cu Dinamo etapa viitoare). Meritam mai mult în acest sezon şi cineva ne-a dat o lecţie”, a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. FC Botoşani - 38, 3. Sepsi – 36, 4. U Craiova 1948 – 31, 5. UTA Arad - 29, 6.  CS Mioveni - 28,  7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – 5, 10. Gaz Metan Mediaş – -37.

Afla mai multe despre: botoşani-mioveni-liga 1 

viewscnt
Articole similare