Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Lăcătuş, optimist că Steaua va promova în divizia secundă: ”La lotul pe care îl are, cred că poate spera”

Marius Lăcătuş, optimist că Steaua va promova în divizia secundă: ”La lotul pe care îl are, cred că poate spera”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Lăcătuş a discutat despre şansele Stelei la promovare. Fostul mare atacant ”roş-albastru” este încurajat de forţa echipei şi speră ca aceasta să poată obţină promovarea încă din acest sezon.

Marius Lăcătuş a trăit momente incredibile în tricoul roş-albastru, iar acum vrea să o vadă pe Steaua revenind la gloria de altădată. În plin scandal cu Becali, formaţia încearcă să promoveze în Liga a 2-a, dar FCSB 2, formaţia satelit a FCSB, îi stă în cale. Latifundiarul a trimis jucători de la prima formaţie la derby-ul cu echipa armatei şi este motivat să facă tot ce îi stă în putere pentru a o încurca. Marius Lăcătuş este însă optimist şi crede că lotul Stelei are calitatea necesară pentru a trece de FCSB 2 în lupta pentru promovare.

Marius Lăcătuş, optimist că Steaua va promova

”Atâta timp cât regulamentul îi permite (n.r. aducerea de jucător de la prima echipă), el face ce crede de cuviinţă la echipa lui. E problema lor. E important că Steaua n-a pierdut acest joc, sunt pe primul loc, au şanse destul de bune să termine pe primul loc. Să sperăm că aşa se va termina.

Eu sper să promoveze, nu cred că trebuie să existe un alt obiectiv decât promovarea. Nu este uşor, ţinând cont de faptul că se joacă aceste baraje, dar cred că, la lotul pe care îl au, la ora actuală, pot spera la promovare”, a declarat Marius Lăcătuş, pentru ProSport.

Steaua se află la locul 1 în Liga 3 Seria 4, cu 27 de puncte după 11 partide, 2 peste FCSB 2.

VIDEO | Interviu Daniel Opriţa, antrenor Steaua, după Steaua - FCSB 2 1-1

Afla mai multe despre: fcsbsteauacsa steauasteaua bucureştimarius lăcătuşgigi becali 

viewscnt
Articole similare