Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu a dezvăluit de ce Baba Alhassan nu mai este în formă: ”Doar el ştie ce e în mintea lui!”

Marius Măldărăşanu a dezvăluit de ce Baba Alhassan nu mai este în formă: ”Doar el ştie ce e în mintea lui!”

Hermannstadt​

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din grupa D a Cupei României.

Echipa din Sibiu are nivelul mai scăzut faţă de debutul campionatului. Marius Măldărăşanu susţine că lucrurile se pot schimba în mai bine. 

De asemenea, cel mai bun marcator al echipei, Baba Alhassa, nu a mai reuşit evoluţii bune ca în debutul campionatului. Antrenorul jucătorului susţine că fotbalistul a fost influenţat de interesul care este pentru el din campionatul intern. 

”Doar el ştie ce e în mintea lui!”

”Este clar că având patru înfrângeri consecutive putem spune că suntem într-o criză de rezultate, dar nu ca joc. Meciul a fost destul de greu. De data asta, Universitatea Craiova a fost echipa pragmatică, spre deosebire de meciul din campionat.

Au venit acele goluri neaşteptate, să îţi marcheze fundaşul stânga gol pe o acţiune în bandă e o problemă destul de gravă pe care trebuie să o gestionăm şi să luăm decizii. Nu pot să îmi explic acea ratare a lui Alhassan. Dacă jocul nu îmi dădea încredere, mă gândeam şi la alte lucruri, dar la fiecare meci din aceste patru meritam mai mult.

Doar el ştie ce e în mintea lui. El a avut o problemă după meciul cu UTA. Chiar dacă l-am menajat cu Braşov, el s-a antrenat două zile, două zile pauză.

I-am spus că trebuie să joace pentru echipă. Acum are momente, poate şi din cauza lipsei de antrenamente, nu mai face ce trebuie să facă în defensivă, îşi doreşte să marcheze şi pot apărea probleme. Este un jucător tânăr. Toate discuţiile l-au făcut să fie cu capul în nori. Să sperăm că îl vom recâştiga.

Play-off-ul nu a fost niciodată obiectivul. Obiectivul nostru este menţinerea. Avantajul nostru este omogenitatea grupului. Dacă aş da cu biciul.. poate ar trebui să fac şi asta uneori, dar nu o voi face la televizor.

Ştiu problema cu Gabi Tamaş, s-a tot vorbit. La poziţia de fundaş central suntem acoperiţi. Nu e cazul să vorbesc despre un eventual transfer. Nu am vorbit cu Nae Constantin. E o situaţie pe care va trebui să o gestioneze. Nu ştiu dacă îi pare rău. Trebuie să îşi asume. Toată lumea îl judecă, ar fi culmea să îl judec şi eu”, a spus Măldărăşanu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: cupa româniei-marius măldărăşanu-baba alhassan 

viewscnt
Articole similare