Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, dezamăgit de egalul cu FC Botoşani: ”E imposibil să fie relaxare. Am pierdut două puncte”. Ce a declarat antrenorul lui Hermannstadt

Marius Măldărăşanu, dezamăgit de egalul cu FC Botoşani: ”E imposibil să fie relaxare. Am pierdut două puncte”. Ce a declarat antrenorul lui Hermannstadt

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt, a tras concluziile la finalul partidei, pe care formaţia l-a încheiat la egalitate, scor 1-1 cu FC Botoşani.

Sibienii au deschis scorul în minutul 70, prin Baba Alhassan, iar meciul părea că se va încheia cu victoria formaţiei lui Măldărăşanu. Totuşi, elevii lui Flavius Stoican nu s-au dat bătuţi, au pus presiune, şi au egalat în minutul 94 prin Camara. Este a doua etapă consecutivă când FC Botoşani înscrie în prelungiri, după ce meciul trecut, moldovenii au dat lovitura cu Chindia şi au câştigat graţie reuşitei semnate de Mailat.

”E imposibil să fie relaxare. Am pierdut două puncte”

"Am pierdut două puncte, chiar dacă nu a fost un meci foarte bun. O primă repriză destul de anostă, am fost foarte statici, nu am avut o progresie în multe momente şi a trebuit să construim foarte lent, dar am avut totuşi o ocazie pe finalul primei reprize, prin Sota, puteam să dăm gol.

Repriza a doua am ieşit mult mai bine de la vestiar, am pus presiune, am făcut superioritate în benzi, am venit cu centrări şi până la urmă, a căzut şi golul. Normal că pot apărea greşeli şi din păcate, asta s-a întâmplat, am luat gol pe final. Se întâmplă, şi noi am dat altă dată

Nu vreau să reproşez nimănui numic, dar parcă au fost câţiva jucători care au intrat pe parcurs supăraţi, nu pot să îmi explic de ce, pentru că ăsta e fotbalul, te încălzeşti, intri 10 minute şi dai totul. Poate altă dată, intră altcineva şi joci tu titular.

Am făcut greşeli pe final, când puteam profita de acele contraatacuri şi puteam închide meciul, dar am pierdut mingea în momente când chiar nu exista adversitate şi asta s-a întors împotriva noastră, cu acele mingi aruncate în careu, plus acele faze fixe şi aşa a picat golul. Este 1-1, bun pentru celelalte echipe”

E imposibil să fie relaxare în play-out. Nu are cum să existe relaxare în play-out, e imposibil, pentru că sunt diferenţe foarte mici. Când câştigi două-trei meciuri, îţi poţi atinge obiectivul, menţinerea. Sau când apar vreo două, trei meciuri cu rezultate negative, poţi rămâne în subsolul clasamentului. Nu, relaxare nu are cum să existe.

Au fost momente, probabil, datorită temerii, nu pot să-mi dau seama. Era 1-0 cu o echipă care a forţat foarte mult, a bagat mulţi atacanţi, deci nu e vorba de relaxare.

Presiunea va exista pentru jucători şi antrenori. Asta le-am reproşat la pauză, că am jucat foarte lent, dar a doua repriză am reglat asta şi dovadă că şi preiunea a fost fructificat pe tabela. Dar am luat acel gol şi am pierdut două puncte", a delcarat Măldărăşanu, la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: hermannstadtbotoşani 

viewscnt
Articole similare