Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, mulţumit de puncte, dar nu şi de joc: ”Anul trecut eram mai umili. Nu ne feream de munca de jos”

Marius Măldărăşanu, mulţumit de puncte, dar nu şi de joc: ”Anul trecut eram mai umili. Nu ne feream de munca de jos”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1 (0-1), duminică, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Golurile sibienilor au fost marcate de către Dragoş Iancu (min. 51), Daniel Paraschiv (min. 57 - penalty) şi Petrişor Petrescu (min. 84), în timp ce reuşita ilfovenilor a fost semnată de Runar Sigurjonsson (min. 27).

  • Oaspeţii au încasat două cartonaşe roşii - Patricio Matricardi (min. 76) şi Igor Armaş (min. 82).

Măldărăşanu: ”Mă bucur că băieţii au înţeles ce le-am spus la pauză”

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, s-a arătat mulţumit de obţinerea celor trei puncte, însă nu şi de jocul prestat. 

Fostul mijlocaş consideră că unii dintre jucătorii săi nu depun efortul pe care îl depuneau sezonul trecut, iar acest lucru reprezintă un minus consistent în anumite momente ale jocului.

Trăim periculos. Jocul greşeala aşteaptă. Am greşit, am primit gol. În prima repriză a fost ca după vacanţă, am început moale, ei au schimbat sistemul. Golul a venit pe o diagonală. Mă bucur că băieţii au înţeles ce le-am spus la pauză.

Anul trecut eram mai umili, nu ne dădeam la o parte de la munca de jos. Acum, nu că nu fac efort, dar sunt momente în care nu cobori, şi plângi după aceea. Au ieşit cu o atitudine foarte bună, am întors rezultatul rapid şi cred că e victorie meritată.

Trebuie să ai inspiraţie. Sunt meciuri în care şi suporterii îşi dau seama de schimbări. Schimbările erau poate previzibile. Se spune că e inspiraţia antrenorului, dar ei trebuie să îşi facă treaba. Mă bucur pentru Iancu, pentru că aici suferim puţin, jucătorii under nu au încredere.

Datorită unor jocuri bune, lumea lăudând echipa, unii jucători s-au simţit mai buni, iar pe parcursul acestui început de campionat, vor să rămână mai sus, ca să avem numeric jucători în faţă. Le-am spus să facem efort în defensivă. Le-am spus că vom marca, eu zic că avem echipă bună şi am avut ocazii în toate meciurile. Am intrat relaxaţi în joc.

Vom avea cinci jocuri în două săptămâni. Apare şi oboseala, dar să sperăm că vom fi inspiraţi. Jucătorii care intră să dea totul, trebuie să gestionăm bine această perioadă. Contează foarte mulţi ca toţi să fie pregătiţi”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul partidei cu Voluntari.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt - voluntari 

viewscnt
Articole similare