Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, nemulţumit după eşecul cu FC Voluntari: ”Cred că este un rezultat mincinos!”

Marius Măldărăşanu, nemulţumit după eşecul cu FC Voluntari: ”Cred că este un rezultat mincinos!”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Voluntari a dispus sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia FC Hermannstadt, scor 3-0, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Scorul a fost deschis în minutul 16, când Cristian Costin a înscris din apropiere, reluând în plasă o pasă cu capul a lui Nemec. Nemec a trecut apoi la finalizare, el înscriind în minutul 73. Scorul final a fost stabilit de Damaşcan, în minutul 83.

La finalul meciului, antrenorul de la FC Hermannstadt a oferit mai multe declaraţii. El a fost nemulţumit şi a precizat că rezultatul este unul mincinos. 

”Cred că este un rezultat mincinos!”

”Nu prea ar fi multe de spus. Rezultatul rămâne. Este cea mai dureroasă înfrângere a noastră. Prima repriză a fost echilibrată, puteam să intrăm în joc la acea ocazie a lui Baba. A doua repriză am forţat, am avut răbdare, am controlat jocul, dar ei au aglomerat zona centrală. Cred că este un rezultat mincinos, cu tot respectul pentru Voluntari.

E istorie meciul cu CFR. Altădată am fost noi pragmatici, dar de data asta nu am marcat şi asta a făcut diferenţa. Este o perioadă grea, trebuie să mergem înainte. Am spus-o mereu că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Nu neg că nu ne gândim la play-off, dar este mult de muncă”, a spus Măldărăşanu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: hermannstadt-măldărăşanu-voluntari 

viewscnt
Articole similare