Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu s-a decis! Ce echipă va antrena din sezonul următor de Superligă

Marius Măldărăşanu s-a decis! Ce echipă va antrena din sezonul următor de Superligă

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu a luat o decizie importantă pentru viitorul său.

Marius Măldărăşanu s-a decis! Ce echipă va antrena din sezonul următor de Superligă

Potrivit gsp.ro. Marius Măldărăşanu, 48 de ani, a semnat prelungirea contractului cu Hermannstadt.

Deşi a fost dorit de U Craiova, Măldărăşanu nu a dat curs ofertei şi a preferată să rămână la Hermannstadt. Antrenorul este la Sibiu din iulie 2021. A făcut o treabă bună la echipă, motiv pentru care conducerea i-a propus prelungirea contractului. Sibiul se clasează pe 10 în play-out şi nu are emoţii pentru retrogradarea în liga secundă. 

Până să vină la Hermannstadt, Măldărăşanu le-a mai antrenat pe Astra (iulie - septembrie 2018) şi Metaloglobus (iunie 2019 - mai 2020).

FC Hermannstadt a înregistrat după şase etape disputate în play-out trei victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere.

  • În următoarea rundă din Superligă, formaţia dirijată de Marius Măldărăşanu se va duela cu Petrolul Ploieşti. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30, în direct, pe Orange Sport 1. 

De când i-a preluat pe sibieni, Măldărăşanu a bifat 73 de meciuri la cârma echipei şi a înregistrat o medie de 1.75 puncte pe partidă, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt.

De la 7.000 de euro pe lună, cât încasează în prezent, Măldărăşanu ar urma să câştige 9.000€ în stagiunea viitoare, iar în sezonul 2024/25 remuneraţia lunară i-ar creşte la 10.000€. Pe lângă aceste sume, există şi bonusuri de performanţă, conform sursa menţionată anterior.

MM Stoica a dezvăluit gluma pe care o face cu “Peluza Nord”. S-a întâmplat şi luni, pe Arena Naţională | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: marius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare