Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu s-a enervat pe conducerea lui Hermannstadt, după ce a promovat echipa în Liga 1: ”Sunt aşa de bun încât e de neconceput să pierd un meci?”

Marius Măldărăşanu s-a enervat pe conducerea lui Hermannstadt, după ce a promovat echipa în Liga 1: ”Sunt aşa de bun încât e de neconceput să pierd un meci?”

Hermannstadt​

Comentarii

Chiar dacă Marius Măldărăşanu a reuşit să o promoveze pe Hermannstadt în Liga 1, antrenorul nu este sigur dacă va rămâne la echipa din Sibiu pentru sezonul viitor.

Antrenor vrea să primească asigurări că nu vor mai exista probleme financiare, precum au fost în acest sezon, când fotbaliştii şi antrenorii nu şi-au primit luni bune salariile. Antrenorul spune că va pleca de la echipă, dacă nu vor exista promisiuni care vor regla partea financiară.

De asemenea, el spune că nu poate uita episodul de la începutul sezonului, din luna noiembrie. El precizează că oficialii echipei au început să caute un alt antrenor, după înfrângerea în faţa Stelei, scor 1-0. 

Antrenorul a precizat că are planuri mari cu echipa din Sibiu şi vrea să primească mai mult respect din partea conducerii clubului. 

”Sunt aşa de bun încât e de neconceput să pierd un meci?”

”Sunt sub contract cu Hermannstadt. Mi s-a prelungit automat după promovare. Dar ştiţi cum se întâmplă în multe cazuri: când începe campionatul, primele care se clatină sunt de obicei noile promovate, iar antrenorii lor sunt cei dintâi schimbaţi.

N-aş dori să trăiesc o asemenea experienţă. De aceea, vreau să văd că se schimbă ceva în următoarele săptămâni. Voi face atunci o evaluare la zi a situaţiei. Oricum, nu sunt omul care să ţină de post. Viaţa mă duce acolo unde trebuie să fiu.

Am înţeles că se discuta deja cu un alt antrenor după ce am pierdut cu Steaua acasă, în noiembrie. M-a deranjat foarte mult. Trăisem un episod similar la Astra, unde am fost demis fără să fiu învins în şapte meciuri, pe locul trei în clasament, la trei puncte distanţă de liderul FCSB. Mă durea să fiu dat afară după prima înfrângere la Hermannstadt.

Cum să spun? Sunt aşa de bun încât e de neconceput să pierd un meci? Am realizat că exista un plan pentru înlocuirea mea şi era foarte important pe ce loc vom termina în decembrie. A venit şi victoria cu Petrolul, am echilibrat balanţa. Dacă pierdeam, ne depărtam la 11 puncte şi situaţia devenea complicată”, a completat Marius Măldărăşanu, pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: liga 2-hermannstadt-măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare