Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu schimbă obiectivul echipei după eşecul contra Chindiei Târgovişte: ”Avem limitele noastre!”

Marius Măldărăşanu schimbă obiectivul echipei după eşecul contra Chindiei Târgovişte: ”Avem limitele noastre!”

Hermannstadt​

Comentarii

Chindia Târgovişte a învins duminică, în deplasare, echipa FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Chindia a deschis scorul la Mediaş în minutul 51 cu un gol al lui Celea, care a reluat în plasă din apropiere un balon respins de Letica. Cu victoria obţinută la Mediaş, în faţa sibienilor, Chindia bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere, având cinci victorii în ultimele şase etape. Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 11 în clasament, cu 19 puncte.

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a oferit mai multe declaraţii. El spune că are de gând să schimbe obiectivul echipei după această înfrângere. 

”Avem limitele noastre!”

”O înfrângere care, din punctul meu de vedere, este cea mai dureroasă. Spun asta pentru că în prima repriză am intrat foarte moi. Nu am învăţat nimic din prima repriză cu Mioveni. Nu ne-au lăsat să jucăm, să construim. Ieşeam cu minge în lateral şi veneau cu pressing adversar. Neavând o dinamică bună a făcut ca mingea să stea mult în jumatea noastră. Chiar şi aşa am avut o şansă foarte mare, prin Oroian. 

În repriza a doua, am ieşit mult mai bine de la cabine, mult mai agresivi. I-am făcut să joace cu minge lungă. După ce am primit gol a trebuit să alergăm după egalare. Puteau să facă şi ei 2-0, dar şi noi 1-1. Este o înfrângere grea.

Am mai spus-o: contează mereu aportul publicului. Din păcate, la Mediaş, în multe meciuri n-am avut o asistenţă numeroasă, dar cei care au fost şi azi au încercat să împingă băieţii de la spate şi le mulţumim.

Dacă până acum aveam obiectiv trei puncte la fiecare meci, poate am părut o echipă mică. Poate ar trebuit să câştigăm cel puţin un punct la fiecare meci. Avem limitele noastre. Mi-aş fi dorit mai mult, dar nu înseamnă cu acum suntem resemnaţi. Mai sunt multe meciuri şi multe puncte.

Repet, mergem înainte. Avem un meci de Cupă. Unii jucători au fost obosiţi. Vedem la Baia Mare, o deplasare destul de lungă, apoi o deplasare la Botoşani. Avem lotul pe care îl avem şi trebuie ca fiecare jucător să fie pregătit, să dea totul pentru echipă”, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul partidei cu Chindia.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu-superligă-hermannstadt 

viewscnt
Articole similare