Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu, supărat pe arbitraj după meciul cu Sepsi. ”Dacă avem VAR, nu înseamnă că cei de acolo nu greşesc”

Marius Măldărăşanu, supărat pe arbitraj după meciul cu Sepsi. ”Dacă avem VAR, nu înseamnă că cei de acolo nu greşesc”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Sibienii au început mai bine meciul de la Sf. Gheorghe şi au avut câteva ocazii bune în prima repriză, inclusiv un gol anulat pentru ofsaid la Daniel Paraschiv (min. 14). Scorul a fost însă deschis de Sepsi, care a marcat în minutul 45, prin Kallaku, cu un şut din careu. Golul a fost analizat în camera VAR înainte de a fi validat şi la pauză gazdele au intrat cu avantaj.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, când Bejan a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Silviu Balaure. Sepsi a trecut pe lângă golul victoriei, ca şi Hermannstadt pe final însă meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, care păstrează gazdele neînvinse. Sepsi are 9 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Hermannstadt se clasează pe 8, cu şapte puncte.

Marius Măldărăşanu, supărat pe arbitraj după meciul cu Sepsi. ”Dacă avem VAR, nu înseamnă că cei de acolo nu greşesc”

În minutul 45, cei de la Hermannstadt au acuzat un fault în atac la golul marcat de Sepsi. După meci, Marius Măldărăşanu a dezvăluit că a avut o discuţie cu Florin Bejan, în care fundaşul sibienilor i-a spus antrenorului că a fost împins, şi implicit de Kallaku, la golul marcat de albanez.

”A fost un joc destul de bun. O primă repriză perfectă. Spun asta pentru că am avut posesie, progresie, dar suferim în ultima treime. Nu luăm tot timpul decizia care trebuie. Nu avem agresivitate în faţa porţii adverse. Mă bucur că baietii au revenit. Au făcut un efort foarte mare.

(n.r. Bejan a spus că a fost fault) E o împingere. Adversarul îl împinge pe Bejan în Stoica. Avem VAR. Dacă avem VAR, nu înseamnă că cei de acolo nu greşesc. Sunt supărat. Sunt decizii care cu VAR nu ne convin nici nouă, antrenorilor. 

(n.r. Este play-off-ul obiectivul pentru acest sezon?) Consider că avem o echipă mai bună decât anul trecut. Vom vedea. Ne facem jocul nostru. Cu siguranţă vor veni şi victoriile legate una după alta.

(n.r. despre Paraschiv) Eu nu aş vrea să plece. Eu sper să nu-l pierdem. Nici nu vreau să mă gândesc că vor mai pleca jucători. A plecat Raul (n,r. Opruţ), îl înlocuieşte bine Oroian. (n.r. dacă se vor mai face transferuri) Nu. Avem un lot mai bun decât cel de anul trecut, dar asta nu este o certitudine că vom intra în play-off”, a spus Marius Măldărăşanu, după meciul cu Sepsi.

VIDEO cu golul lui Sepsi

Afla mai multe despre: măldărăşanusepsi 

viewscnt
Articole similare