Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Marin, aproape de un transfer important! Căpitanul naţionalei de tineret este dorit insistent în Serie A

Marius Marin, aproape de un transfer important! Căpitanul naţionalei de tineret este dorit insistent în Serie A

Stranieri

Comentarii

Presa italiană anunţă că Marius Marin este dorit insistent în Serie A, în urma prestaţiilor bune de la naţională şi din Serie B.

Marius Marin a intrat în atenţia publicului în urma prestaţiilor de senzaţie reuşite cu naţionala de tineret şi cu Pisa, în Serie B. Căpitan al selecţionatei noastre în absenţa lui Virgil Ghiţă, mijlocaşul central a demonstrat că are atât abilităţi de lider, cât şi talent în teren.

Marius Marin, aproape de un transfer important!

Astfel, acesta a atras atenţia mai multor echipe din Italia, cea mai notabilă fiind Sampdoria. Noul antrenor al formaţiei, Roberto D'Aversa, a mai lucrat cu doi români la Parma, Man şi Mihăilă, şi pare dornic să îl adauge pe Marin lotului său.

Presa italiană anunţă că Sampdoria plănuieşte o ofertă de trei milioane de euro pentru tânărul ”tricolor”, însă nu ar fi singura echipă din Serie A interesată de serviciile sale. Mijlocaşul central a mai atras atenţia Salernitanei, nou promovată, dar şi a Monzei, din Serie B, însă fosta campioană a Europei ar avea prima şansă la semnătura sa, fiind cel mai reputabil club dintre acestea.

Cu Marin la Jocurile Olimpice până în august, viitorul jucătorului de 22 de ani ar putea fi decis chiar la turneul final. Câteva prestaţii bune, iar mai multe echipe vor deveni interesate de serviciile sale. Românul ar putea avea în sfârşit şansa să joace în Serie A, la cinci ani de când semnase iniţial cu Sassuolo.

Afla mai multe despre: marius marintransfer marius marinsampdoria 

viewscnt
Articole similare