Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae a dezvăluit cum ar putea ieşi Dinamo din situaţia grea în care se află. ”Eu zic că ar trebui făcută această mutare!”

Marius Niculae a dezvăluit cum ar putea ieşi Dinamo din situaţia grea în care se află. ”Eu zic că ar trebui făcută această mutare!”

Superliga

Comentarii

Dinamo are în lot unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, Deian Sorescu, care a fost inclusiv ofertat de către FCSB.

Fostul jucător din Ştefan cel Mare, Marius Niculae, consideră că Dinamo ar trebui să ia în calcul o eventuală mutare a lui Sorescu la FCSB, deoarece se află într-o situaţie dificilă. El consideră că această mutare ar putea salva clubul. 

”Eu zic că ar trebui făcută această mutare (n.red. transferul lui Deian Sorescu). Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situaţie în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua (n.red. FCSB) sau viceversa.

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte, asta era ideea. Deian este un jucător foarte bun, care, în ultimul timp, a fost decisiv, pentru Dinamo. A avut evoluţii foarte bune şi la echipa naţională”, a declarat Marius Niculae, pentru Fanatik.

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, 95% rezolvat. CFR Cluj şi Universitatea Craiova îl puteau lua

Alb-roşii, ajunşi în insolvenţă, sunt nevoiţi să-l vândă pe golgheterul şi cel mai bun jucător al echipei. Deian Sorescu a fost scos la vânzare din urmă cu câteva luni. După ce s-a vorbit despre interesul Legiei Varşovia şi Monza, acum fotbalistul ofensiv e mai aproape de FCSB. 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a făcut o ofertă pentru jucătorul rivalilor, în urmă cu câteva zile. Între timp, sursele Telekom Sport au susţinut că jucătorul a fost propus la Universitatea Craiova şi CFR Cluj, pentru un transfer. 

Totuşi, cererea conducerii din "Ştefan cel Mare" i-a alungat pe ardeleni şi pe olteni de la negocieri. Oficialii lui Dinamo cer 1 milion de euro pentru Sorescu, iar cele două echipe puternice din Liga 1 s-au retras. 

Conform ultimelor informaţii, în joc a mai rămas doar FCSB, după ce mercato din străinătate s-a închis, marţi seara. Dinamoviştii încearcă să obţină mai mulţi bani de la Gigi Becali, care a făcut o ofertă iniţială de 700.000 de euro, dar PCH a refuzat, în urmă cu câteva zile. 

Totuşi, sursele Telekom Sport anunţă că transferul lui Deian Sorescu la FCSB e rezolvat în proporţie de 95%. Jucătorul poate pleca din "Ştefan cel Mare" după trei ani. În 2018, el a venit de la ASU Poli Timişoara, liber de contract. 

Ar fi al doilea jucător care ajunge la FCSB în mandatul lui Edward Iordănescu. Marţi, vicecampioana a anunţat, oficial, că atacantul Claudiu Keşeru a semnat. 

"M-aş sacrifica pentru club. Cu banii aduşi de mine s-ar aduce jucători... Ar fi pentru ajutorul clubului", recunoştea Sorescu. 

Sâmbătă, directorul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a explicat cum s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu. El a susţinut că procedura este una complexă. Dinamoviştii sunt nevoiţi să respecte legea, întrucât clubul se află în insolvenţă. Jucătorul ar trebui evaluat corect, altfel tranzacţia ar putea fi anulată, chiar dacă părţile s-ar înţelege.

Afla mai multe despre: dinamo-sorescu-fcsb 

viewscnt
Articole similare