Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae cucerit de noua naţională! "Pe Alibec l-am văzut aproape de Tătăruşanu, recuperând o minge. Creţu nu a avut deloc trac!" EXCLUSIV

Marius Niculae cucerit de noua naţională! "Pe Alibec l-am văzut aproape de Tătăruşanu, recuperând o minge. Creţu nu a avut deloc trac!" EXCLUSIV
Comentarii

Marius Niculae a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a analizat startul bun de campanie al tricolorilor.

"M-a surprins plăcut formula pe care a trimis-o în teren Rădoi, o echipă ofensivă, o echipă cu atitudine încă din primul minut, au reuşit să înscrie devreme, chiar dacă au fost egalaţi, nu au renunţat la luptă, dar pe final am avut emoţii, aşa suntem noi românii, ne-am relaxat la 3-1, ei au reuşit să facă 3-2 şi atunci am trăit periculos până la finalul jocului" a mărturisit Marius Niculae, cu privire la debutul lui Mirel Rădoi în campania pentru Liga Naţiunilor.

Fostul jucător al lui Poli Iaşi, Alexandru Creţu i-a lăsat o impresie excelentă lui "Săgeată": "M-a surprins foarte mult Creţu, debutant, mi s-a părut un jucător fără trac, un jucător care n-a avut nevoie să se adapteze, a intrat direct şi şi-a făcut treaba şi chiar mi-a plăcut foarte mult".

Însă nu doar Creţu i-a plăcut lui Niculae. Fost atacant al echipei naţionale a fost impresionat de evoluţiile lui Denis Alibec, actualul atacant al naţionalei României: "Alibec e un jucător de valoare, ce apreciez la el e faptul că a făcut şi faza defensivă. Când l-am văzut aproape de Tătăruşanu, recuperând o minge şi în multe rânduri a făcut şi faza defensivă, ce e un plus pentru el. (n.r Ce i-a lipsit?) Probabil motivaţia, acum e şi motivat, vrea să plece, iar fără această fază defensivă nu avea şanse foarte mari să meargă la un club bine cotat. Toate cluburile afară vor ca jucătorii să facă ambele faze" a mai spus Niculae

"După acest meci, sunt foarte optimist că am văzut o altă atitudine, o echipă care a luptat până în ultimul minut. Chiar dacă a făcut multe schimbări faţă de meciul cu Irlanda de Nord, echipa a susţinut un ritm foarte bun, ceea ce ne dă speranţe pentru meciurile viitoare, cu toate că cu Islanda va fi cu totul un alt meci. Mirel, după ce a arătat la tineret, aveam încredere, mai ales că mulţi jucători de la tineret au făcut pasul către naţionala mare. Îi cunoştea foarte bine şi lucrul acesta l-a ajutat foarte mult" a declarat Niculae, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Marius Niculae a debutat în echipa naţională în 2000 şi a strâns 44 de selecţii la prima reprezentativă. În total, sub tricolor, Niculae a marcat de 15 ori. El este fost internaţional U21, dar a reprezentat România şi la nivelul U18 şi U16. În cariera sa a jucat pentru Dinamo, Sporting Lisabona, Standard Liege, SV Mainz, Inverness, Kavala, Shandong Luneng, FC Vaslui, Hoverla şi Şanliurfaspor.

Afla mai multe despre: denis alibecmarius niculae 

viewscnt
Articole similare