Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae îl critică pe Dan Nistor pentru discursul dur pe care l-a avut după meciul cu Gaz Metan. Ce a spus fostul atacant

Marius Niculae îl critică pe Dan Nistor pentru discursul dur pe care l-a avut după meciul cu Gaz Metan. Ce a spus fostul atacant

Superliga

Comentarii

Marius Niculae nu este de acord cu felul în care Dan Nistor a ales să-şi comunice nemulţumirile, la finalul meciului cu Gaz Metan, pierdut de Dinamo cu 3-2. Niculae spune că aceste discursuri ar trebui să rămână în vestiar.

Dinamo a pierdut cu 3-2 meciul cu Gaz Metan Mediaş, după ce a condus cu 2-1. Situaţia l-a enervat pe Dan Nistor, cel care a spus ”că nu merităm să purtăm acest tricou”. Discursul n-a fost însă pe placul lui Marius Niculae. Fostul mare atacant este de părere că astfel de discuţii ar trebui să se poartă doar în vestiar. În plus, doar antrenorul ar trebui să vină cu astfel de teme:

”(n.r. întrebat dacă jucătorii lui Dinamo au nevoie de un astfel de discurs) Da, dar nu la TV. Înăuntru echipei. Şi, sincer, cred că e un antrenor care ştie ce e de făcut acolo şi anumite lucruri n-ar trebui să iasă pe post, din punctul meu de vedere”, a declarat Marius Niculae.

Ce a declarat Dan Nistor după meciul cu Gaz Metan Mediaş: ”Avem emoţii sau nu merităm să îmbrăcăm acest tricou. Ăsta e adevărul. Am ajuns prea repede fotbalişti şi aspirăm prea sus. Trebuie să ne ţinem capul jos şi să muncim mai mult, să nu ne mai credem X sau Y”.

Afla mai multe despre: marius niculaedan nistorgaz metandinamo 

viewscnt
Articole similare