Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a aflat răspunsul judecătorilor în Arabia Saudită. Sentinţa primită de antrenorul lui Al Shabab în ultimul proces

Marius Şumudică a aflat răspunsul judecătorilor în Arabia Saudită. Sentinţa primită de antrenorul lui Al Shabab în ultimul proces
Comentarii

După două victorii consecutive în campionat, Marius Şumudică a primit şi veşti proaste în Arabia Saudită. Antrenorul a aflat că a pierdut procesul pe care l-a avut cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Totul a început pe 5 iunie, când Marius Şumudică a rămas fără permis de conducere, după ce a trecut pe culoarie roşie a semaforului.

"Am încercat, am vorbit frumos. Chiar mi s-a atras atenţia: «Vezi, că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!». Mi-au spus că am trecut pe culoarea galben spre roşu. Iar eu am zis că sunt un cetăţean oarecare, să nu considere că mă numesc Şumudică. Mi s-a răspuns că nu-i interesează fotbalul, aşa după nume îşi aduce aminte ceva vag" , declara atunci Marius Şumudică.

Convins că are dreptate în disputa cu poliţiştii, Marius Şumudică a dat în judecată Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Dosarul a fost înregistrat în data de 19 iunie, iar pe 25 octombrie judecătorii au dat şi primul verdict. Plângerea depusă de antrenorul lui Al Shabab a fost respinsă, însă, Şumudică poate face apel.

Afla mai multe despre: sumudicaarabia sauditaal shabab 

viewscnt
Articole similare