Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a cedat la pauză, când CFR Cluj era condusă în Gibraltar: "A trebuit să sparg două sticle. Mingea se oprea în aer"

Marius Şumudică a cedat la pauză, când CFR Cluj era condusă în Gibraltar: "A trebuit să sparg două sticle. Mingea se oprea în aer"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, e mulţumit că echipa sa e aproape să-şi asigure cel puţin prezenţa în grupele Conference League. El a dat vina pe condiţiile meteorologice pentru partida modestă a campioanei cu Lincoln.

CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Marius Şumudică şi-a trezit fotbaliştii la pauza meciului Lincoln - CFR Cluj 1-2

CFR Cluj are prima şansă la calificarea în al treilea tur preliminar Champions League, dar defensiva a încasat multe goluri atât de la Backa Topola, cât şi de la Lincoln. De altfel, antrenorul a recunoscut că s-a enervat la pauză, când campioana era condusă cu 1-0.

"A fost foarte greu, pe un teren imposibil de jucat. Am avut vântul contra noastră în prima repriză, mingea se oprea în aer. Nu avem voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei. Trebuie să fim mai concentraţi. Nu mai există echipe mici. A trebuit să sparg două sticle să se trezească, să întoarcem jocul repede. Condiţiile atmosferice au fost incredibile, dar nu mai contează. Am adus coeficient, am adus puncte României şi iată că suntem aproape de primul obioectiv: Conference League. E o reţetă financiară lde succes pentru echipele din România. 

Trebuie să câştigăm şi la Cluj. Victoriile aduc victorii şi trebuie să facem tot ce ţine de noi să câştigăm, dar ne aşteaptă şi un meci greu la Călăraşi cu Clinceni, apoi aşteptăm acest retur", a spus Marius Şumudică. 

De condiţiile din deplasarea din turul secund preliminar Champions League s-a plâns şi oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco. 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujlincoln 

viewscnt
Articole similare