You are here:

Marius Şumudică a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali: ”Numai în străinătate poţi avea asemenea condiţii!”. De ce nu a semnat cu FCSB

Marius Şumudică a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali: ”Numai în străinătate poţi avea asemenea condiţii!”. De ce nu a semnat cu FCSB

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a fost aproape de a semna cu FCSB, dar negocierile dintre cele două părţi au picat.

Becali nu a acceptat ca Şumudică să aibă propriul staff, iar în cele din urmă a decis să îl numească pe Dinu Todoran antrenor la echipă. Marius Şumudică iubeşte echipa Rapid şi a dezvăluit că i-ar fi fost foarte greu să antreneze rivala FCSB. Principala problemă în a ajunge la o înţelegere a fost staff-ul la care Şumudică nu a dorit să renunţe. 

”S-a vehiculat, s-a spus, a ieşit şi patronul Stelei, a declarat la momentul respectiv ce s-a întâmplat, nu mai are rost să dezgropăm morţii acum.Ştiţi foarte bine ce se întâmplă plus că era foarte greu, nici eu nu eram împăcat sufleteşte. A fost, a trecut, în momentul de faţă sunt un antrenor liber şi vedem ce voi face. Nu vreau să dezvolt foarte mult subiectul, cu toate că îmi crease toate condiţiile. Din punct de vedere financiar era ceva… numai în străinătate poţi avea asemenea condiţii.

Aţi văzut ceea ce a zis şi în legătură cu staff-ul… Nu am cum să renunţ la staff-ul meu, pentru că ei mă ajută enorm şi cu ei am făcut rezultate. Fără ei nu aş fi avut rezultatele pe care le-am avut în Turcia”, a spus Marius Şumudică, la ProSport.

 

 

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare