You are here:

Marius Şumudică a explicat succesul lui Dinamo din startul Superligii: „E singurul club care a făcut asta!”

Marius Şumudică a explicat succesul lui Dinamo din startul Superligii: „E singurul club care a făcut asta!”
Comentarii

Dinamo este unul dintre cluburile care a impresionat în startul noului sezon de Superligă.

Marius Şumudică a explicat de ce Dinamo a impresionat în startul sezonului

Marius Şumudică a vorbit despre formaţia lui Zeljo Kopic şi este de părere că cel mai important lucru reuşit de antrenorul croat este faptul că a găsit o formulă clară de joc. De altfel, Dinamo este singura echipă care a folosti acelaşi prim „11” în primele trei etape.

„Dinamo a jucat cu acelaşi 11 în primele trei etape. E singura echipă din campionatul României care a făcut asta! Toată lumea zicea că nu are bancă, dar intră Bani şi Neagu, iar Rapid de la meci la meci face vreo trei, patru improvizaţii.

Sunt foarte multe schimbări, enorm de multe schimbări faţă de Dinamo. Se vede, Dinamo joacă şi are relaţii de joc. Dinamo a călcat în picioare Sepsi în a doua repriză”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Costin Amzăr: "Sperăm să intrăm în play-off"

"De ce nu? Uşor, uşor ne-am pus pe picioare şi sezonul ăsta vom face unul foarte bun şi sperăm să intrăm în play-off.", a declarat Costin Amzăr.

Fotbalistul care şi-a petrecut adolescenţa la Dinamo şi-a dezvăluit obiectivele personale, printre care şi intrarea în circuitul echipei naţionale, dar şi un transfer la o echipă dintr-un alt campionat.

"Să îmi îndeplinesc obiectivele ca fotbalist şi să ajung cât mai departe, aici să fac un sezon bun şi poate cine ştie, în afară. Doamne ajută, cât mai repede, încerc să ajung şi după o să vină şi naţionala.", a mai spus Amzăr.

Afla mai multe despre: dinamomarius sumudicasuperliga 

viewscnt
Articole similare