You are here:

Marius Şumudică a făcut praf un jucător de la FCSB: ”Nu ar juca niciodată în echipa mea” Nicoliţă i-a ascultat discursul şi a răbufnit: ”Ai jucat cu Rapid, nu cu UTA”

Marius Şumudică a făcut praf un jucător de la FCSB: ”Nu ar juca niciodată în echipa mea” Nicoliţă i-a ascultat discursul şi a răbufnit: ”Ai jucat cu Rapid, nu cu UTA”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid din ultima etapă a play-off-ului, scor 0-2, într-un meci în care roş-albaştrii au trimis o echipă experimentală.

Andrei Vlad a apărat poarta FCSB-ului în Giuleşti, fără prea mult succes. Aflat în premieră în primul 11 al campioanei României în acest sezon de Superliga, Vlad a gafat la ambele goluri ale giuleştenilor şi a fost cel mai slab om de pe teren din tabăra roş-albastră.

La flash-interviu, Vlad a fost foarte relaxat şi a spus că nu îşi reproşează nimic referitor la evoluţia sa din Giuleşti, declaraţie ce i-a surprins pe Marius Şumudică şi Bănel Nicoliţă.

Marius Şumudică a auzit discursul jucătorului de la FCSB şi a rămas şocat: ”Nu îşi doreşte performanţă”

Marius Şumudică a fost surprins de faptul că Andrei Vlad a părut nepăsător de faptul că a devenit ”rezervă eternă” în detrimentul lui Ştefan Târnovanu, în timp ce Bănel Nicoliţă l-a criticat pe portar pentru faptul că nu a avut nimic să îşi reproşeze la golurile încasate.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”(n.r. Vlad) Râdea întruna... <<Respect contractul, mai am şase luni...>> (n.r. Un jucător ca ăsta joacă la tine?) Nu îşi doreşte performanţă. În momentul în care tu accepţi situaţia din momentul de faţă, înseamnă că nu îţi doreşti mai mult. Cum să vii să spui: <<Mai am contract şase luni, este bine, s-a făcut focul>> Cu mentalitatea asta, nu ar juca niciodată la mine în echipă”, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

”De asta suntem unde suntem, pentru că ne mulţumim cu puţin şi le convine să câştige 5.000 fără să joace... Cum, mă frate? Ai primit două goluri pe greşelile tale. Trebuie să îţi asumi, eşti portar. Să spui râzând că nu ai nicio vină... Eşti la FCSB, nu poţi să te bată Rapid 2-0 şi să vii cu zâmbetul pe buze. Ai jucat cu Rapid, nu cu UTA”, a adăugat Bănel Nicoliţă.

Ce a declarat Andrei Vlad, la probabil ultimul meci în tricoul lui FCSB

„Suntem campioni şi ne bucurăm de acest lucru. Eu unul n-am venit în vacanţă, să ştiţi! Eu am venit aici să joc fotbal, să-mi fac treabă. Nu mi-a ieşit bine, dar asta e! Abia de acum intrăm în vacanţă.
 
Nu-mi reproşez absolut nimic în această seară. Nu, eu nu am acceptat statutul de rezervă. Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat. Eu niciodată nu voi accepta rolul de rezervă.

În meci există tensiune, dar nu am avut nicio problemă cu Rrahmani. Şi noi ne-am dorit victoria, dar din păcate n-am obţinut-o. Viitorul meu este incert. Îmi doresc să joc, mereu am spus că vreau să joc.

 
Nu ştiu dacă sunt oferte pentru mine, asta ar trebui să ştie conducerea, eu sunt doar fotbalist aici”, a spus Andrei Vlad după meciul din Giuleşti.

 

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare