Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a fost desfiinţat de Cornel Dinu: „Se oferă peste tot, asta e cerşeală! Dacă-i vezi CV-ul, te sperii, dar el se dă expert”

Marius Şumudică a fost desfiinţat de Cornel Dinu: „Se oferă peste tot, asta e cerşeală! Dacă-i vezi CV-ul, te sperii, dar el se dă expert”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) a fost criticat în termeni foarte duri de Cornel Dinu (75 de ani).

Marius Şumudică a fost desfiinţat de Cornel Dinu: „Se oferă peste tot, asta e cerşeală! Dacă-i vezi CV-ul, te sperii, dar el se dă expert”

Cornel Dinu l-a atacat dur pe tehnician, spunând că el de fapt cerşeşte un post de antrenor, neavând oferte concrete de la echipele cu pretenţii. Fostul mare fotbalist de la Dinamo este deranjat de atitudinea lui Şumudică, pe care o consideră una lipsită de educaţie, care lasă de dorit.

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbeşte despre fotbal... «Şoşodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reuşit.

Nu are cum să-ţi placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerşeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje şi persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun şi ce ştiu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Au nişte «surle» din care creează senzaţie, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educaţie, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câştigat la Astra, cu conducători şi cu grătare.

Numai la noi în ţară şi poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative nişte personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste şi nu aduc nimic bun educaţional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzaţie, rating, să ia banul la populaţie”, a afirmat Dinu la GSP.

Marius Şumudică a refuzat-o pe U Cluj şi rămâne o ameninţare pentru postul lui Bergodi la Rapid

Marius Şumudică (52 de ani) a refuzat oferta primită de la U Cluj şi rămâne în continuare liber de contract.

Deşi a fost tentat de clujeni să semneze pentru un salariu de 20.000 de euro/lună, Marius Şumudică a preferat să respingă ofertă. Tehnicianul a fost nemulţumit de faptul că anumite transferuri nu au putut fi realizate, anunţă GSP.

Concret, Şumi şi-ar fi dorit mai mulţi jucători la Cluj, printre care portarul Silviu Lung Jr. şi mijlocaşul Boldrin, fostul jucător de la FCSB şi Astra. Ardelenii nu i-au îndeplinit aceste cerinţe, motiv pentru care antrenorul a preferat să aştepte o variantă mai bună, poate chiar cea a Rapidului.

Clubul din Giuleşti trece printr-o perioadă mai puţin bună, iar Cristiano Bergodi ar putea fi vizat, deşi conducerea i-a dat încredere pentru moment.

Afla mai multe despre: cornel dinumarius sumudicasuperligaantrenorat 

viewscnt
Articole similare