Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a pierdut primul trofeu la CFR Cluj. Cum e perceput în vestiar şi dezvăluirea unei vedete: "A contribuit la transferul meu la Steaua"

Marius Şumudică a pierdut primul trofeu la CFR Cluj. Cum e perceput în vestiar şi dezvăluirea unei vedete: "A contribuit la transferul meu la Steaua"

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Alexandru Chipciu, a vorbit despre impactul pe care Marius Şumudică l-a avut în vestiarul campioanei, din postura de antrenor al echipei.

Alexandru Chipciu, despre Marius Şumudică: "Probabil o să fie o energie mai mare, din ce am simţit până acum"

"A fost un meci pe care cred că meritam  să îl câştigăm, dar din păcate am pierdut la penaltyuri. Îmi pare rău pentru suporteri că nu am mai luat o medalie, un trofeu pentru ei şi pentru toată lumea de la CFR. Am luat o opţiune pentru că am câştigat la două goluri diferenţă (n.r. - cu Backa Topola), sperăm să ne calificăm şi să ducem iar CFR în Europa cât mai departe", a declarat mijlocaşul campioanei. 

Marius Şumudică a pus pe masă "armele" pe care le-a folosit şi la fostele sale echipe: "Probabil o să fie o energie mai mare, din ce am simţit până acum. E un motivator foarte bun, eu am lucrat şi acum foarte mulţi ani cu el şi a contribuit mult la transferul meu la Steaua (n.r. - FCSB), cred că lumea a uitat", a adăugat Chipciu. 

De cealaltă parte, Bogdan Vătăjelu a dezvăluit care e marea dorinţă a oltenilor, deşi au câştigat Supercupa României: "Cei de la CFR au experienţă foarte mare în a câştiga tituluri şi noi sperăm să le oprim această serie, mai ales în campionat, unde ne dorim şi noi foarte mult. Supercupa e un trofeu, dar toată lumea îşi doreşte campionatul", a spus fundaşul Craiovei. 

Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj

Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. 

La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare. 

Antrenorul CFR Cluj, Marius Şumudică, a fost foarte dezamăgit de pierderea Supercupei României, primul lui meci ca antrenor al campioanei şi nu a vrut să vorbescă foarte mult despre partida de sâmbătă. Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a recunoscut că a câştigat şi cu noroc Supercupa României în faţa formaţiei CFR Cluj.

  

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbalexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare