You are here:

Marius Şumudică, aproape de o trădare istorică. A negociat intens cu Gigi Becali pentru FCSB: "Mi-a acceptat tot. Îl voi respecta toată viaţa"

Marius Şumudică, aproape de o trădare istorică. A negociat intens cu Gigi Becali pentru FCSB: "Mi-a acceptat tot. Îl voi respecta toată viaţa"

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a recunoscut că a fost aproape de a bate palma cu Gigi Becali pentru a veni pe banca tehnică a FCSB-ului.

În 2021, când FCSB era în căutarea unui nou antrenor, Gigi Becali l-a ofertat pe Marius Şumudică şi i-a acceptat acestuia toate condiţiile în speranţa că îl va convinge să vină pe banca echipei sale.

În cele din urmă, antrenorul a refuzat propunerea latifundiarului din Pipera şi n-a mai ajuns la conducerea campioanei entitre a României.

"Recunosc că am avut ofertă de la FCSB, i-am promis, am stabilit tot, mi-a acceptat tot. N-am întâlnit niciodată un patron cu care să discut şi să-mi accepte absolut tot.

Am intrat la el în curte şi până am ieşit mi-a acceptat absolut tot. Nu vreau să intrăm în alte amănunte, dar este un om care promite ceva şi se ţine de cuvânt până la sfârşit.

Mi-a părut rău din punct de vedere al relaţiei interumane. M-a ajutat în nişte clipe grele pentru familia mea. Mi-a salvat familia de atâtea ori, m-a ajutat când părinţii mei erau intubaţi. Mi-a salvat familia şi din punctul ăsta de vedere o să-l respect toată viaţa mea" , a spus Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: sumudicabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare