Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, cheia succesului pentru Adrian Mititelu? „Sunt temperamente asemănătoare!”

Marius Şumudică, cheia succesului pentru Adrian Mititelu? „Sunt temperamente asemănătoare!”

FC U Craiova

Comentarii

Viorel Moldovan, fostul mare atacant, a analizat numirea lui Marius Şumudică pe banca celor de la FCU Craiova.

Marius Şumudică, cheia succesului pentru Adrian Mititelu? „Sunt temperamente asemănătoare!”

Viorel Moldovan e de părere că cei doi pot colabora foarte bine, date fiind asemănările de comportament. Ba mai mult, fostul fotbalist îl laudă pentru Adrian Mititelu pentru decizia de a face un pas în spate în ceea ce priveşte implicarea la echipă.

„Eu nu cred că domnul Mititelu renunţă la puterea din club, aşa cum a anunţat. A făcut anumite declaraţii după meciul cu Rapid. 

E şi el dezamăgit pentru ce s-a întâmplat cu echipa lui, dar să nu uite că are şi el partea lui de vină. Dacă schimbi 8 antrenori, culegi ce ai semănat! Poate e momentul să facă un pas în spate.

Dacă va veni Şumudică, pot să facă echipă, de ce nu? Şumudică este un antrenor care a reuşit să scoată maximum cu echipele lui şi în ţară, şi în afară. Sunt temperamente asemănătoare, la fel şi Florin Prunea (n.r.- viitorul preşedinte al lui FCU).

Jos pălăria pentru efortul colosal faţă de echipa lui. S-a bătut mereu cu morile de vânt pentru această echipă contra curentului. Poate din prea multă dragoste faci şi erori. Poate a venit momentul acesta să facă un pas în spate.

Mie, personal, îmi place Adrian Mititelu pentru că se luptă pentru echipa lui. După aceea, că vrea să fie antrenor, e altceva. 

Dar trebuie să ai un antrenor căruia să îi dai mână liberă!”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: marius sumudicaadrian mititelufcu craiova 

viewscnt
Articole similare