You are here:

Marius Şumudică, convins că a dat lovitura! A rămas impresionat de unul dintre nou veniţi: "E tanc!"

Marius Şumudică, convins că a dat lovitura! A rămas impresionat de unul dintre nou veniţi: "E tanc!"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a vorbit în termeni laudativi despre unul dintre jucătorii noi veniţi la Rapid, care a impresionat în victoria en-fanfare obţinută contra Farului pe Giuleşti, scor 5-0, în etapa a 13-a din Superliga.

Şumudică l-a lăudat pe Alex Dobre (26 de ani), fotbalist care a intrat de pe banca de rezerve în Rapid - Farul 5-0 şi a marcat două goluri. Antrenorul echipei "alb-vişinii" a rostit cuvinte de laudă despre fostul fotbalist de la Bournemouth sau Famalicao.

Alex Dobre e "tancul" din Giuleşti. Şumudică: "Are nişte picioare..."

El a lăudat condiţia fizică a lui Alex Dobre şi "puterea nativă" a jucătorului care a îmbrăcat şi tricoul echipei naţionale. Marius Şumudică l-a comparat pe Alex Dobre cu Denis Drăguş, fotbalist pe care l-a "resuscitat" la Gaziantep FK în Turcia.

"Nu ştiu dacă Dobre marca dacă începea titular, este un jucător de explozie, se descurcă foarte bine în duelurile 1 la 1. Dacă aş fi început cu el, în momentul în care trebuie să scoţi om din joc, echipa adversă se aglomerează, intervin probleme. Am ales experienţa. N'Jie nu mi-a displăcut, n-a pierdut mingea, a ştiu când să temporizeze.

La Dobre intervine şi tinereţea şi puterea lui nativă, are nişte picioare...Când eram pe teren la antrenament şi era în faţa mea parcă vedeam picioarele lui Drăguş. E tanc, Drăguş 2", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

La 26 de ani, Dobre se află la prima sa experienţă la nivel de seniori în România. Până acum a evoluat doar în străinătate, în Anglia, Franţa şi Portugalia.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Alex Dobre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidalex dobresuperliga 

viewscnt
Articole similare