Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, cucerit de un jucător de la Rapid: ”N-am mai văzut aşa calitate”

Marius Şumudică, cucerit de un jucător de la Rapid: ”N-am mai văzut aşa calitate”

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este cel mai în vogă atacant din Superliga României, iar în vară are şanse foarte mari să prindă transferul carierei.

Rrahmani l-a dat pe spate pe Marius Şumudică

Cu 14 goluri marcate în 16 partide din Superligă, în acest sezon, Albion Rrahmani a intrat pe radarul mai multor formaţii importante din Europa.

Printre acestea, cele mai interesate sunt Aston Villa şi Benfica. Totuşi, preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, recunoaşte că lista este mult mai lungă.

Marius Şumudică a fost în Giuleşti şi a rămas cucerit de Albion Rrahmani.

”Eu nu am mai văzut vârf de atac de calitatea lui de la Thereau. Eu nu am mai văzut aşa calitate la un vârf de atac… Stângul, dreptul, lovitură de cap… Păi Dawa (n.r. Joyksim Dawa, fundaşul central al lui FCSB) nu a câştigat un duel aerian. Dawa, sau cine a fost fundaş central, nu a câştigat un duel aerian pe Arena Naţională cu el (n.r. în meciul Rapid - FCSB, scor 4-0). N-a câştigat un duel aerian.

Deci, lovitură de cap, stăpânire de sine, tehnicitate, viteză, stângul, dreptul, simte golul, bun pe combinaţii, ce-i mai trebuie unui atacant? Din punctul meu de vedere, este complet… Îi felicit pe cei care au descoperit acest jucător şi îi felicit pe cei care au luat decizia de a-l transfera”, a spus Şumudică, la Fanatik.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt.
 

Afla mai multe despre: albion rrhamanirapidşumudică 

viewscnt
Articole similare