Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, debut cu stângul în Arabia Saudită! Al Raed a pierdut cu Lung Jr. şi Mitriţă titulari

Marius Şumudică, debut cu stângul în Arabia Saudită! Al Raed a pierdut cu Lung Jr. şi Mitriţă titulari

Stranieri

Comentarii

Formaţia Al Raed, antrenată de Marius Şumudică şi la care joacă Silviu Lung Jr. şi Alexandru Mitriţă, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Abha, într-un meci din prima etapă a campionatului Arabiei Saudite.

Al Raed a condus prin golul marcat de Salem, în minutul 33. Totuşi, adversarul lui Marius Şumudică a reuşit să întoarcă scorul. În repriza secundă, Abha a egalat pe tabelă la doar 6 minute după ce meciul a fost reluat. 

Bguir a închis tabela chiar din minutul 60. Până la final, echipa antrenată de Marius Şumudică nu a mai reuşit să revină şi nu a putut egala. Astfel, Al Raed a pierdut chiar din prima etapă a campionatului. 

Lung şi Mitriţă au evoluat pe toată durata partidei. Fostul jucător al Craiovei nu s-a evidenţiat şi nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. 

Marius Şumudică, mesaj subtil pentru Dan Petrescu

”CFR, ce? Este fosta mea echipă şi voi trebuie să face comparaţie între CFR-ul de anul trecut şi ce adversari a avut în cupele europene şi CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul… A pierdut acasă cu Botoşani? Nu ştiam.

Deci, comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri. Îmi pare rău de Neluţu Varga, ce i s-a întâmplat (n.r. accident vascular), cred că rezultatele vorbesc… Să te scoată Pyunik Erevan, scuzaţi-mă, şi nu vreau să…

Chiar nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar tot s-a făcut comparaţia asta şi cred că ceea ce juca CFR în debutul de campionat anul trecut şi ce adversari a avut cu ceea ce se întâmplă acum la CFR. Şi rezultatele vorbesc”, a spus Marius Şumudică, pe aeroport.

Afla mai multe despre: şumudică-arabia saudită-al raed-lung-mitriţă 

viewscnt
Articole similare