You are here:

Marius Şumudică, după parcursul României de la EURO: ”Răzvan Burleanu a făcut o treabă bună!”

Marius Şumudică, după parcursul României de la EURO: ”Răzvan Burleanu a făcut o treabă bună!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în optimile de finală ale Europeanului din Germania. Golurile au fost marcate de Gakpo (20) şi Malen (83, 90+3).

Concluzia lui Şumudică după eliminarea României de la EURO

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Astfel, parcursul tricolorilor la Campionatul European din 2024 a luat sfârşit, dar românii ies cu capul sus după aventura nemţească.

Marius Şumudică a vorbit despre performanţa tricolorilor.

"Nu trebuie să ieşim din tiparul ăsta şi să le mulţumim suporterilor pentru tot ce s-a întâmplat. Au fost aproape de echipă şi au venit din toate colţurile lumii. Dacă o iau ierarhic, cred că Răzvan Burleanu a făcut o treabă bună de când a venit la naţională.

E adevărat, este o calificare meritorie, dar noi am întâlnit echipe private de a juca pe teren propriu: Belarus şi Israel.

Vine Olanda, total superiori. Din toate punctele de vedere. Valoric nu putem să ne comparăm. Jos pălăria pentru ceea ce au făcut. Mă uitam ieri pe mai multe posturi. Este o exuberanţă, dar trebuie să existe o limită şi să privim fotbalul în ceea ce ne oferă, strict profesionist. Lumea era avidă să iasă în stradă.

Am lăsat de dorit la cum ne-am prezentat cu Olanda. Nu trebuie să fim subiectivi. Când am păşit ieri pe teren, în antiteză, vedeam că orice duel e câştigat de olandezi", a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik. 

Afla mai multe despre: marius şumudicăromâniaeuro 

viewscnt
Articole similare