You are here:

Marius Şumudică exultă! Antrenorul Rapidului l-a ridicat în slăvi pe noul puşti-minune din Giuleşti: ”A ieşit ghiocelul şi trebuie să-l ud”

Marius Şumudică exultă! Antrenorul Rapidului l-a ridicat în slăvi pe noul puşti-minune din Giuleşti: ”A ieşit ghiocelul şi trebuie să-l ud”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit la superlativ despre Rareş Pop, omul meciului Slobozia - Rapid 1-1.

Rareş Pop traversează o formă excepţională. Aripa pe care Dan Şucu a plătit 700.000 de euro a urcat pe primul loc în ierarhia golgheterilor Rapidului, cu trei goluri marcate.

La Clinceni, Rareş Pop a marcat două goluri frumoase, însă cel de 2-1 a fost cu adevărat deosebit. Fostul fotbalist al UTA-ei a trimis un trasor sub bara porţii apărate de Denis Rusu, iar reuşita sa le-a adus cele trei puncte ialomiţenilor.

Marius Şumudică, discurs la superlativ după prestaţia imperială a lui Rareş Pop: ”A ieşit ghiocelul şi trebuie să-l ud”

”Mă bucur pentru Pop, e un copil care creşte, am terminat cu ”underii” pe teren. A ieşit ghiocelul şi trebuie să-l ud, iar eu sunt cel cu stropitoarea, are 17-18 ani (n.r. - 19 ani) şi Rapid are nevoie de altceva, să nu mai fie o echipă dominată, ci să domine.

Rareş Pop e extrem de inteligent şi a avut o problemă în viaţă, cinci minute a fost în comă sau ceva de genul ăsta şi dorinţa asta de a da totul până la epuizare înseamnă mult pentru mine. Pancu ştie ce are de făcut cu el la U21 şi să se califice cu echipa. Are potenţial mare şi va creşte”, a spus Marius Şumudică, după Unirea Slobozia - Rapid 1-2.

  • Rareş Pop (19 ani) este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidunirea sloboziamarius şumudicărareş pop 

viewscnt
Articole similare