Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică i-a ”distrus” pe jucătorii lui Becali: ”E limitat”/ ”E necopt”/ ”Nu are agresivitate”

Marius Şumudică i-a ”distrus” pe jucătorii lui Becali:  ”E limitat”/ ”E necopt”/ ”Nu are agresivitate”

FCSB

Comentarii

FCSB este cu un pas mai aproape de titlu după 9 ani de secetă!

Şumudică nu le dă prea mari şanse celor de la FCSB în cupele europene

FCSB va cuceri titlul încă din următoarea rundă şi dacă vor obţine o remiză la Sfântu Gheorghe, iar gruparea din Bănie va pierde pe teren propriu în faţa CFR-ului. 

  • FCSB a fost ultima oară campioană în prima ligă din România în sezonul 2014-2015 când pe banca echipei se afla Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova.

Marius Şumudică (53 de ani) a vorbit despre jucătorii de la FCSB şi este convins că mulţi nu ar face faţă în cupele europene din sezonul 2024/2025.

”Foarte greu să iasă din grupele Conference League. Nici Europa League (n.r. nu ar prinde-o acum). Să îţi dau alt exemplu, PAOK defilează cu FCSB. Îi bate de câte ori îi prinde. Târnovanu e ok, Creţu e limitat, pentru cupele europene limitat.

Ngezana, limitat, Chiricheş e ok, experienţă, un an te poţi folosi, Dawa trage cu roşu, X. Radunovic e ok, poţi să îţi faci treaba cu el. Şut e necopt, merge până la un nivel, nu poţi să faci performanţă.

Lixandru nu are agresivitate. Olaru verde, Băluţă portocaliu, între verde şi roşu. Vorbim de Europa League, calificare în grupe. Băluţă e un jucător care excelează şi nu excelează în campionatul României. Florinel Coman de două ori verde.

Miculescu, roşu, nu poate să joace niciodată. Miculescu, pentru mine, e jucătorul fără post, nu poate să joace în atac niciodată.

FCSB-ul are nevoie de ax central. Ok, a defilat anul ăsta în campionat, dar nu a excelat ca joc. FCSB anul ăsta ia campionatul şi fiindcă nu are adversar. Jocul FCSB-ului nu mă impresionează, nu excelează cu nimic. Cu 50 de mii în tribune trebuia să îi mănânci pe Rapid”, a spus Marius Şumudică, la Fanatik.

În urma ultimelor rezultate, FCSB a rămas cu ”doar” 11 puncte avans faţă de Universitatea Craiova, ocupanta locului secund. Farul se află pe 3, cu 32 de puncte, urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Rapid (29 de puncte) şi Sepsi (27 de puncte).

Afla mai multe despre: marius şumudicăfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare