You are here:

Marius Şumudică, în război cu arbitrii din Turcia: ”Când vom primi şi noi un penalty?”

Marius Şumudică, în război cu arbitrii din Turcia: ”Când vom primi şi noi un penalty?”
Comentarii

Când a acceptat provocarea de a semna cu Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică s-a înhămat la o misiune dificilă, salvarea de la retrogradare!

Marius Şumudică s-a luat de arbitrii din Turcia: ”Când vom primi şi noi un penalty?”

Yeni Malatyaspor se află într-o situaţie extrem de dificlă în clasamentul din Superliga turcă şi a fost eliminată şi din Cupa Turciei.

După ce a început tare, cu două victorii la rând, Marius Şumudică a avut parte de o serie de coşmar, în care şi-a dat seama că trebuie neapărat să aducă întăriri pentru a putea păstra echipa în prima ligă.

În acest moment, Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc în clasament, cu 15 puncte, şi n-a mai câştigat în campionat de la victoria cu Altay (2-1), din octombrie 2021.

Marius Şumudică le-a reproşat, recent, arbitrilor că nu acordă lovituri de la unsprezece metri formaţiei sale! De asemenea, antrenorul român a promis că Malatyaspor va fi mult mai competitivă în a doua parte a sezonului.

”Un gol a fost validat înainte ca mingea să intre complet în poartă. Am văzut şi golul lui Adem Buyuk şi nu a fost ofsaid. Bineînţeles, principalul nostru obiectiv este campionatul, nu Cupa. Vreau ca greşelile arbitrilor să se termine. Am văzut ieri un tabel. Până acum, toate echipele au câte 7-8 penalty-uri. Noi avem doar unul.

Când vom primi şi noi un penalty? Când piciorul jucătorului meu va fi rupt? Nu am primit un penalty şi nu am luat cele trei puncte din meciul împotriva lui Kayserispor. Dacă am fi avut două puncte în plus, am fi avut în total 17 puncte şi nu am mai fi ultimii în clasament. Dar veţi vedea în cea de-a doua parte, Yeni Malatyaspor va fi o echipă mult mai competitivă.
 
Voi fi aici până în vară, iar Malatyaspor nu va încheia pe ultimul loc”, a declarat Marius Şumudică înaintea meciului cu Trabzonspor, potrivit Fanatik.com.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare