Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică laudă calităţile lui Rareş Ilie! Ce a remarcat la tânărul jucător: ”Mi-a plăcut mult asta”

Marius Şumudică laudă calităţile lui Rareş Ilie! Ce a remarcat la tânărul jucător: ”Mi-a plăcut mult asta”
Comentarii

Rareş Ilie s-a transferat la Nice de la Rapid în această vară. Francezii au plătit cinci milioane de euro pentru mijlocaşul român.

Marius Şumudică laudă calităţile lui Rareş Ilie! Ce a remarcat la tânărul jucător: ”Mi-a plăcut mult asta”

Rareş Ilie este unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa şi calităţile sale au fost remarcate de scouterii mai multor cluburi din străinătate.

Tânărul jucător a ajuns până la urmă la Nice. Marius Şumudică are doar cuvinte de laudă pentru Rareş Ilie şi a dezvăluit ce a remarcat la fostul rapidist. 

”Rareş Ilie este un băiat inteligent mi-a plăcut mult cum vorbeşte. Iată că Rareş Ilie nu e împrumutat pe unde ziceau toţi, a rămas la Nice într-un fotbal foarte puternic foarte greu să joci în Franţa”, a declarat Marius Şumudică. 

Pentru evoluţia din cele 26 de minute de la Toulouse, Rareş Ilie a primit nota 6.1, cea mai mică de la Nice, în platforma Sofa Score.

Rareş Ilie a avut 29 de atingeri de balon, a încercat 19 pase, dintre care 16 au fost reuşite, rezultând un procentaj bun, de 84%.

A fost propus la FCSB, dar a fost transferat de Rapid

Rareş Ilie a început fotbalul la A.C.S. Juniorul Bucureşti şi în 2020 a fost transferat de Rapid. Însă cariera lui ar fi putut avea un alt traseu.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că l-a propus pe talentatul mijlocaş inclusiv la FCSB, dar cei care i-au dat încredere au fost cei de la Rapid.

Fostul preşedinte al LPF l-a remarcat pe Rareş Ilie încă de când era doar un copil. Dumitru Dragomir merge deseori la meciurile nepotului său, Bogdan Dragomir, care este cu un an mai mic decât Rareş Ilie.

Bogdan Dragomir şi Rareş Ilie au fost colegi la A.C.S. Juniorul Bucureşti şi mijlocaşul a fost remarcat imediat de Dumitru Dragomir. Mai departe, fostul preşedinte LPF l-a propus mai multor cluburi, inclusiv la FCSB şi Rapid.

Însă giuleştenii s-au arătat cu adevărat interesaţi şi l-au transferat în vara lui 2020. Tot la Rapid a ajuns atunci şi Bogdan Dragomir, care între timp s-a transferat la FC Voluntari.

Dumitru Dragomir spune că l-a propus pe Rareş Ilie inclusiv la naţionalele de juniori:

”Era cu un an mai mare decât nepotul meu, era la juniori. Un mare talent, de atunci l-am remarcat. I-am urmărit tot parcursul.

Aş putea să spun că eu şi cu fiul meu i-am făcut cartea de vizită acestui băiat. L-am propus peste tot (n.r. inclusiv la FCSB), l-a luat Rapidul şi foarte bine a făcut.

Şucu a făcut mare afacere cu el. Eu i l-am propus lui Mihai Stoichiţă (n.r. să-l ia la naţională), băiatul meu lui Geolgău, l-au luat greu la naţională, dar până la urmă l-au luat şi a fost cel mai bun”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rareş iliemarius sumudica 

viewscnt
Articole similare