Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică laudă Rapidului şi anunţă: ”Sper la un moment dat să am şansa să lucrez cu Şucu”

Marius Şumudică laudă Rapidului şi anunţă: ”Sper la un moment dat să am şansa să lucrez cu Şucu”
Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit recent de Gaziantep FK (Turcia).

Şumudică, cuvinte de laudă pentru Rapid + Ce a spus despre Şucu

Şumudică a vorbit despre Rapid, echipa lui de suflet, şi a mărturisit că este convins că giuleştenii vor deveni o forţă şi va câştiga titlul, de asemenea, a dezvăluit că îşi doreşte în viitor să lucrez cu Şucu.

  • De-a lungul carierei, Marius Şumudică a antrenat două echipe în Arabia Saudită. Este vorba despre Al-Shabab şi Al-Raed.

"Asta mi-a mai rămas. Îmi doresc din suflet să se împlinească. Nu ştiu când va fi, dar sper ca la un moment dat să am şansa să lucrez cu domnul Şucu şi cu cei care sunt acolo, că nu mă interesează pe mine cine este, dar vreau să am parte de ceea ce îţi fră patron de genul ăsta.

Cu staff-ul pe care îl am, cu jucătorii care sunt, să facem un tot unitar cu suporterii şi cu siguranţă vom fi o forţă. Vom deveni o forţă şi cred că vom lua campionatul", a spus Marius Şumudică, la Fanatik.

Marius Şumudică s-a despărţit recent de turcii de la Gaziantep FK, unde şi-a încheiat al doilea mandat. Petrolul i-a oferit un salariu cuprins între 16 şi 18 mii de euro pentru a spune "da" şi a veni pe "Ilie Oană", însă planurile antrenorului nu coincid cu dorinţa şefilor petrolişti.

În carieră, Marius Şumudică le-a antrenat pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Kavala, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, CFR Cluj, Yeni Malatyaspor şi Al Raed.

 

Afla mai multe despre: marius şumudicărapidşucu 

viewscnt
Articole similare