Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, mesaj subtil pentru Dan Petrescu: ”Comparaţi voi ce am făcut eu, cu ce e acum!”

Marius Şumudică, mesaj subtil pentru Dan Petrescu: ”Comparaţi voi ce am făcut eu, cu ce e acum!”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a profitat de situaţia în care se află CFR şi a trimis săgeţi către Dan Petrescu.

Marius Şumudică a fost antrenor la CFR în perioada iunie – august 2021. CFR a avut evoluţii bune sub comanda lui ”Şumi”, dar conducerea nu a fost mulţumită de modul cum se comporta antrenorul. Oficialii de la CFR ar fi fost deranjaţi de declaraţiile pe care antrenorul le făcea. 

Şumudică a fost dat afară de la CFR, iar în locul lui a venit Dan Petrescu, antrenor care a cucerit titlul la finalul sezonului trecut cu ardelenii. În acest moment, CFR traversează o perioadă dificilă. 

Echipa nu se află în formă, iar Şumudică a profitat de acest moment şi a trimis săgeţi către Dan Peterescu. 

 ”Comparaţi voi ce am făcut eu, cu ce e acum!”

”CFR, ce? Este fosta mea echipă şi voi trebuie să face comparaţie între CFR-ul de anul trecut şi ce adversari a avut în cupele europene şi CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul… A pierdut acasă cu Botoşani? Nu ştiam.

Deci, comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri. Îmi pare rău de Neluţu Varga, ce i s-a întâmplat (n.r. accident vascular), cred că rezultatele vorbesc… Să te scoată Pyunik Erevan, scuzaţi-mă, şi nu vreau să …

Chiar nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar tot s-a făcut comparaţia asta şi cred că ceea ce juca CFR în debutul de campionat anul trecut şi ce adversari a avut cu ceea ce se întâmplă acum la CFR. Şi rezultatele vorbesc”, a spus Marius Şumudică, pe aeroport.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-şumudică 

viewscnt
Articole similare