Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică n-a mai rezistat şi l-a pus la punct pe Dan Petrescu! "Nu cu lungă şi pe a doua! Să nu mai vorbească"

Marius Şumudică n-a mai rezistat şi l-a pus la punct pe Dan Petrescu! "Nu cu lungă şi pe a doua! Să nu mai vorbească"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul Marius Şumudică a reacţionat după ce Dan Petrescu a spus că încearcă să repare ce s-a greşit la CFR Cluj. Campioana României a debutat cu o înfrângere în grupele Conference League.

Marius Şumudică, replică pentru Dan Petrescu după Jablonec - CFR Cluj 1-0

Fostul antrenor al campioanei României a plătit câteva poliţe. În plus, i-a ironizat stilul de joc impus în Gruia „Să îşi dea toţi seama că această echipă, acum trei săptămâni, o bătea pe FCSB, nu cu lungă şi pe a doua. O domină fizic pe FCSB. La trei zile, le dădusem liber după meciul cu FCSB, domnul Petrescu antrenează, eu îl respect, dar trebuie să îi răspund, că nu e normal să ataci un coleg şi un preşedinte care ţi-a luat patru titluri. 

Nu poţi să spui despre jucătorii tăi, după ce le dau liber, joci cu Gaz Metan şi spui ce echipă am, după care, astăzi vii şi la primul eşec din Europa şi după meciul cu Botoşani, mie mi-a fost ruşine de meciul ăla. Ocaziile de azi vin din faze fixe, ce lui îi place să pregătească foarte bine. A jucat la nivel înalt.

Am trăit un moment penibil, când un coleg de-al dânsului spune că Petrescu nu se atinge de echipă, dar stătea în acelaşi hotel cu echipa, şi după meci arată că a primit mesaj de la Petrescu şi că el a pregătit meciul cu FCSB", a spus Marius Şumudică, la PRO X.

Dat afară de la CFR Cluj şi înlocuit cu Dan Petrescu, Şumudică l-a taxat pe actualul tehnician al campioanei: "Domnule Petrescu, să nu mai vorbească, nu e frumos să ataci un alt antrenor şi să vii, îţi asumi ce e acolo, că dai la o parte jucători pregătiţi şi aduci fotbalişti care nu mai joacă luni de zile şi te plângi de ce a făcut Şumudică. 

Nu o să arunc noroi niciodată, nu îmi voi ataca jucătorii, cum a făcut el etapa trecută. Jucătorii au fost deranjaţi de ce am spus la meciul cu Steaua Roşie că au fost greşeli personale. Acum nu mai sunteţi nemulţumiţi?

Ai făcut lista cum ai vrut tu, când schimbam 2-3 jucători care erau senatori de drept, ştiu ce s-a întâmplat când i-am schimbat. Din când în când mai făceau câte un grătar, tot mă întâlneam cu Mara, care stătea cu mine în hotel şi mă băteam cu el pe buton la lift, care să apese primul”, a adăugat antrenorul. 

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Jablonec, scor 0-1, din grupele Conference League, că el nu poate avea un impact foarte rapid asupra echipei şi că încearcă să repare ce s-a greşit înainte.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicadan petrescucfr clujjablonec cfr cluj 

viewscnt
Articole similare