Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică nu e dorit la U Craiova: "Incompatibilitate. Am avea un cocktail Molotov"

Marius Şumudică nu e dorit la U Craiova: "Incompatibilitate. Am avea un cocktail Molotov"
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) nu e dorit la U Craiova pentru că el şi clubul din Bănie sunt "incompatibili". Pavel Badea, oficial al U Craiova, a vorbit despre posibilitatea sosirii lui Marius Şumudică la echipa de pe "Ion Oblemenco", dar a spus că nu se pune problema.

Marius Şumudică nu e dorit la U Craiova: "Incompatibilitate. Am avea un cocktail Molotov"

Scaunul lui Laurenţiu Reghecampf la U Craiova se clatină serios din lipsă de rezultate, iar în ultimele săptămâni s-au vehiculat mai multe nume posibili înlocuitori. Una dintre "piste" a căzut, este vorba de Marius Şumudică. Cel puţin asta reise din declaraţia lui Pavel Badea, oficial în Bănie.

Pavel Badea nu crede că aducerea lui Marius Şumudică la U Craiova ar fi o idee bună. Acesta e de părere că ar exista o incompatibilitate între părţi, având în vedere că ambele părţi sunt vulcanice. Marius Şumudică e prieten cu Mihai Rotaru, patronul U Craiova.

"Eu nu l-aş vedea pe Şumudică la Craiova, e o incompatibilitate, vă spun sincer. Noi suntem expansivi, el, dacă ar veni, este exapansiv. Am avea un cocktail Molotov la Craiova", a spus Pavel Badea, director la Universitatea Craiova, la Pro X. În prezent, Marius Şumudică e antrenorul turcilor de la Yeni Malatyaspor, unde are parte de rezultate slabe şi probleme financiare. În România, ultima dată, Marius Şumudică a antrenat la CFR Cluj.

Inter Gaz, Rocar, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, U Cluj şi Concordia Chiajna sunt toate echipele autotohne antrenate de Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicau craiovaliga 1pavel badea 

viewscnt
Articole similare