Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, pentru prima dată pe noul stadion Giuleşti! Tehnicinul, prezent în tribune la derby-ul Rapid - Dinamo

Marius Şumudică, pentru prima dată pe noul stadion Giuleşti! Tehnicinul, prezent în tribune la derby-ul Rapid - Dinamo

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică şi-a făcut pentru prima dată apariţia pe noul stadion Giuleşti la derby-ul dintre Rapid şi Dinamo.

Marius Şumudică, pentru prima dată pe noul stadion Giuleşti! Tehnicinul, prezent în tribune la derby-ul Rapid - Dinamo

După ce nu a fost luat în calcul pentru postul de antrenor la Rapid şi mai ales după declaraţiile conform cărora Rapidul a murit pentru el, Marius Şumudică a surprins prin prezenţa sa pe Giuleşti. De la inaugurarea noului stadion, antrenorul a refuzat să vină la meciurile Rapidului, însă derby-ul cu Dinamo a schimbat situaţia.

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de la Al-Raed, formaţie din Arabia Saudită.

„A zis că vine la finalul campionatului, când Rapidul îşi va îndeplini obiectivul. Uite că a venit mai repede, cred că i-a fost dor de Giuleşti”, a declarat Ovidiu Herea la Orange Sport.

Marius Şumudică, atac în miez de noapte după contractul publicat de Adrian Mititelu Jr.: ”Păi, ce, mă iei în leasing?”

”Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum şi că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Şi eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 de acum şi 20.000 în ianuarie.

Uite ce ruşine la fişa postului. Lasă că fac şi eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligenţă peste medie’.

Păi ce, mă dai afară că nu am inteligenţă peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligenţă peste medie? ‘Abilităţi de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de ruşine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă şi acum spui că m-au făcut antrenor Budescu şi cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile şi mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o maşină îţi dau o parte din bani peste 30 de zile şi restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a spus Marius Şumudică, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: marius sumudicarapidgiulesti 

viewscnt
Articole similare