Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică porneşte sărbătoarea la Gaziantep după victoria cu 5-1 în faţa liderului din Turcia. Ce a spus despre "dubla" lui Alexandru Maxim: "Sunt un câştigător"

Marius Şumudică porneşte sărbătoarea la Gaziantep după victoria cu 5-1 în faţa liderului din Turcia. Ce a spus despre "dubla" lui Alexandru Maxim: "Sunt un câştigător"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică s-a declarat încântat de achiziţiile făcute în această iarnă. În plus, antrenorul lui Gaziantep a anunţat că victoria cu Sivasspor, scor 5-1, va fi sărbătorită.

Gaziantep a dat lovitura în campionatul Turciei, unde a câştigat cu un scor zdrobitor în faţa liderului Sivasspor. S-a terminat 5-1, într-o partidă în care Alexandru Maxim, noul transfer al lui Gaziantep, a înscris de două ori:

”Îi ştiam pe cei doi jucători veniţi acum. Au trecut repede peste adaptare. Asta s-a văzut în meciul nostru. Ne aşteaptă o seară frumoasă. Îl ştiam pe Maxim dinainte.

Suntem o familie aici şi asta s-a văzut azi. Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat. Eu am făcut toate transferurile. Sunt un câştigător”, a spus Marius Şumudică după victoria cu liderul din Turcia.

VIDEO | Alexandru Maxim, debut incredibil la echipa lui Şumudică. A reuşit două goluri, iar Gaziantep a umilit liderul!

Alex Maxim, împrumutat de FSV Mainz la echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir

Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost împrumutat de FSV Mainz la echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir.

Clubul turc a anunţat că jucătorul a fost împrumutat până la finalul sezonului.

Maxim este sub contract cu Mainz vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la VfB Stuttgart. El a mai evoluat de-a lungul carierei la Espanyol B, CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart.

Afla mai multe despre: marius sumudicaalexandru maximgoluri alexandru maximgaziantepgaziantep sivasspor 

viewscnt
Articole similare